Αρχική

Νεοκαισάρεια-Κοζάνη 1-1

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και την Κοζάνη.

Μετά το σοκαριστικό 0-7 από τον Οπούντιο Μαρτίνου πριν δύο εβδομάδες οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι το αποτέλεσμα αυτό (κυρίως η έκταση του σκορ) ήταν τυχαίο καθώς στάθηκαν σαν «ίσος προς ίσο» στην έδρα μίας από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία καλή ευκαιρία.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 47′ με κεφαλιά του Γιάννη Λαζαρίδη μετά από φάουλ-σέντρα του Παυλίδη.

Η Κοζάνη ισοφάρισε 4 λεπτά αργότερα στο 51′ με τον Κούλη Παπαδόπουλο στην επαναφορά αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι της Νεοκαισάρειας σε κεφαλιά του Χαματάϊ.

Στο 85′ ακυρώθηκε γκολ της Νεοκαισάρειας ως οφσάϊντ ενώ στο 90′ η Κοζάνη έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να «κλέψει» τη νίκη.

Επιτυχημένο ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Κοζάνης έκανε ο 17χρονος τερματοφύλακας Αγγελος Σταματόπουλος που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Αθηνών τον Σεπτέμβριο.

Κίτρινες κάρτες: Σακελλαρίδης, Δημητρίου, Μακράκης (Νεοκαισάρεια), Ματούλας, Τσικόπουλος (Κοζάνη).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου (84′ Ραπτόπουλος), Καραγκούνης (76′ Γασπαράτος), Παναγιωτίδης (64′ Νάκας), Μακράκης, Παυλίδης.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος, Ντούκα (46′ Ηλίας), Ματούλας (76′ Αλιατίδης), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ (84′ Ζιγκερίδης), Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας).

Βοηθοί: Τσαπραζής, Μάνος (Λάρισας).

Βίντεο από Pieria Sport

Watch this video on YouTube.