Αρχική

ΝΕΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Είναι γνωστό  ότι για να είναι καλύτερη και αρτιότερη η λειτουργία  σε κάθε  αθλητικό τμήμα πρέπει αυτό να έχει και τον έφορό του. Ο ρόλος του εφόρου  είναι πολύ σημαντικός για την αρμονική λειτουργία κάθε ομάδας και ιδίως για το τμήμα του οποίου έχει την ευθύνη.Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης αποφάσισε να αναθέσει σε 4 στελέχη της ομάδας - γονείς αθλητριών -  ρόλους εφόρων σε τμήματα που ως τώρα δεν υπήρχαν έφοροι.

Οι νέοι έφοροι του τμήματος Παγκορασίδων αγωνιστικό και προαγωνιστικό

είναι οι   κύριοι:

Δύντσικος Κώστας

Τζιμόπουλος Νίκος

Επίσης στο τμήμα των Ακαδημιών καθήκοντα εφόρων αναλαμβάνουν οι κυρίες:

Ζαρογιάννη Δώρα

Πιτένη Αργυρώ

Με τα 4 αυτά νέα στελέχη είχαν συνάντηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ.Παφίλης  και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Δ.Τσιόπουλος για να γίνει η πρώτη γνωριμία και να αναλυθούν οι αρμοδιότητες των νέων στελεχών.

Ουσιαστικά ο ρόλος τους για την περίοδο από τώρα ως το καλοκαίρι θα είναι σε μεταβατικό στάδιο αφού οι υποχρεώσεις των τμημάτων σιγά-σιγά ολοκληρώνονται και θα αναλάβουν πλήρως από τον Σεπτέμβριο. Ούτως ή άλλως και οι 4 είναι γονείς αθλητριών των τμημάτων στα οποία θα είναι έφοροι και η διάθεσή τους και πριν από την ανάθεση αυτού του ρόλου ήταν να βοηθούν το Σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούσαν

Στους νέους εφόρους ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και οι ίδιοι ευχαρίστησαν τον κ. Παφίλη για την τιμή που τους έκανε το Δ.Σ. του Συλλόγου.