Αρχική

Να περάσει ο επόμενος

 Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης πέρασε η Κοζάνη που επικράτησε στα Σέρβια του τοπικού Τιτάν με 2-0. Η πρώτη φάση έγινε μόλις στο 6’ για τον Τιτάν όταν ο Tσικόπουλος θα στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

Στο 8’ ωραίος συνδυασμός Τοπάλη – Τραυλού σέντρα του τελευταίου στο Ζηνόβιο, θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και θα διώξει σε κόρνερ ο Ζιώγας. Στο 15’ φάουλ του Τοπάλη διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Τιτάν. Στο 18’ μεγάλη ευκαιρία του Τιτάν να ανοίξει το σκορ, μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών της Κοζάνης, ο Παπαστέργιος θα βρεθεί απέναντι από τον Γκαραβέλη θα πλασάρει η μπάλα όμως θα περάσει λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46’ η Κοζάνη θα ανοίξει το σκορ όταν ο Ταφραλής από δεξιά θα κάνει τη σέντρα η μπάλα θα περάσει από το κεφάλι του Ζηνόβιου, κάτοχος   της μπάλας ο Παπαδόπουλος μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ το 0-1. Στο 76’  οι κόκκινοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από  τον Χρυσικό, το εκτελεί εύστοχα ο Καραμπατζάκης 0-2.
Στο 84’ ωραίος συνδυασμός Μπίντση – Τραυλού – Ζηνόβιου πάσα του τελευταίου στον Παπαδόπουλο που θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Ταφαρλή η μπάλα σύριζα άουτ.
Στο 87’ προσπάθεια του Τσελεκίδη, σουτάρει δυνατά, διώχνει με τα πόδια ο Ζιώγας σε κόρνερ.  
 ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ: Ζιώγας, Θεοδωρίδης (69΄ Χρυσικός), Μπάρα, Χαρίσιος, Σιάμηνος, Ουρμπάνικ (74΄ Λάμπρος), Ελευθεριάδης, Νέστορας, Πατσικόπουλος (88΄ Παπαδόπουλος), Παπαστέργιος, Σ. Τσικόπουλος.
 Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Μυροφορίδης, Κοσμίδης (46΄ Τσελεκίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφραλής, Παπαδόπουλος, Ζηνόβιος, Τοπάλης (81΄ Ποζίδης), Τραυλός (86΄ Μπίντσης).
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τζουβάρας,  Κεντζιόπουλος