Αρχική

Νίκη και συμπεράσματα για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής

Ακόμα ένα νικηφόρο πέρασμα πραγματοποίησε  η ομάδα του Μεγάλου  Αλεξάνδρου Χαραυγής στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε με αντίπαλο την ομάδα της Ποντοκώμης .
Σε ένα ωραίο γήπεδο όπου η βραδιά ήταν ιδανική για ποδόσφαιρο μιας και η έναρξη δόθηκε στις 20:00 δίνοντας μια  άλλη νότα στο παιχνίδι οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν έχοντας  η κάθε μια  σκοπό την νίκη, αν και το ξεκίνημα ήταν μουδιασμένο και για τους 2 αντιπάλους  το παιχνίδι απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας τέρμα.  


Η ομάδα της Ποντοκώμης προηγήθηκε στο σκορ  για να έρθει μερικά λεπτά αργότερα η ισοφάριση από τον Κοτζαντίσογλου που έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Χατζαβερίδη Νίκο στο επόμενο λεπτό να κάνει την ανατροπή και το 1-2 για την ομάδα της Χαραυγής στέλνοντας τις ομάδες στο ημίχρονο με σκορ 1-2.
Με την έναρξη του ημιχρόνου η ομάδα έδειξε  να έχει μπόλικη όρεξη με αποτέλεσμα να φτάσει έυκολα στο 1-3 με γκολ του Τσαυταρίδη ο οποίος λίγα λεπτά μετά το πλασέ του Μυροφορίδη που κατέληξε στο δοκάρι έκανε και το 1-4 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Τα μέλη και οι διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής ευχαριστούν την ομάδα της Ποντοκώμης για την φιλοξενία αλλά και το άριστο κλίμα που διεξήχθη η αναμέτρηση ευχόμενοι μια χρονιά υγιή και ιδανική ως προς την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
Γραφείο τύπου
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής