Αρχική

Νέος προπονητής στον Εθνικό Βατερού !!

Αυτή την εποχή το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νομού επικεντρώνεται στο πως κινούνται οι ομάδες κυρίως στη φάση επιλογής προπονητή όπου βρίσκονται οι περισσότερες.
Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Εθνικού Βατερού , οι οποίες σχετίζονται  με το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας.
Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ομάδα περνάει σε ένα κρίσιμο  στάδιο οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν  και ήταν απαραίτητο για τη διοίκηση να βρει έναν άνθρωπο που θα ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του συλλόγου.


Συγκεκριμένα  με τα τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σαμαρά , τα ηνία και τις τύχες του Εθνικού στην Α΄κατηγορία αναλαμβάνει ο Μάκης Μαλούτας.
Ο έμπειρος προπονητής πραγματοποίησε συζήτηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου κι αφού παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων οι δυο πλευρές έδωσαν τα  χέρια .
Ο νέος πλέον τεχνικός του Εθνικού διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η Α΄κατηγορία έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια σε ΑΕ Κοζάνης και τελευταία για λίγο διάστημα στην Γαλατινή
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Βατερού
"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Μάκη Μαλούτα  στη θέση του προπονητή της  ομάδας μας Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία» Ευχαριστούμε επίσης για την τεράστια προσφορά του  τον απερχόμενο προπονητή της ομάδας  Μιχάλη Σαμαρά και του ευχόμαστε καλή τύχη σε ότι κι α ν επιλέξει από δω και πέρα