Αρχική

Νέος έφορος του τμήματος γυναικών ο Ν. Νικολάου

Με απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ. Κοζάνης κ. Δημήτρη Παφίλη αναλαμβάνει έφορος του Τμήματος Γυναικών του Συλλόγου ο Νίκος Νικολάου.
Είναι μια επιλογή που θα δώσει νέα ώθηση στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς ο κ. Νικολάου είναι και προσωπικός φίλος του προπονητή μας Δημ.Τιτέλη.


Και φυσικά θα είναι αυτός που σε συνεργασία με τον προπονητή,  θα κατευθύνει αρμονικά τα μέλη του τμήματος μέσα στους χώρους άθλησης, απέναντι στο σύλλογο και τους εξωτερικούς φορείς.
Θα είναι το δεξί χέρι του προπονητή μας, αφού δείχνει να αγαπά το βόλεϊ και φυσικά τα παιδιά, μια που και ο ίδιος είναι οικογενειάρχης.
Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 έγινε η καθοριστική συνάντηση του κ. Νικολάου με τον Πρόεδρο κ. Δ. Παφίλη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δ. Τσιόπουλο και σε αυτή την πρώτη  γνωριμία που ήταν παρών και ο Δ. Τιτέλης, δόθηκε από τον Πρόεδρο το περίγραμμα των υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων του νέου αυτού συνεργάτη που θα ξεκινήσει επίσημα τον Σεπτέμβριο.
Όπως τόνισε και ο κ. Νικολάου η δική του επιδίωξη θα είναι να βοηθά τον προπονητή στο έργο του, να συμβουλεύει και να παροτρύνει τα κορίτσια του τμήματος και να τα παρηγορεί όταν υπάρχει εκνευρισμός και απογοήτευση.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο μέχρι πρότινος έφορος του τμήματος κ. Γιώργος Ντέρος που είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ως Γενικός Αρχηγός όλων των τμημάτων και άμεσος συνεργάτης των εφόρων.
Σύντομα η Διοίκηση θα ανακοινώσει και τους νέους εφόρους των Ακαδημιών.
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης