Αρχική

Μπαρτζώκας: “Ήμασταν νευρικοί, δεν είναι σωστή προσέγγιση να υποτιμούμε μία νίκη επί του Παναθηναϊκού”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ικανοποιημένος από την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει την νίκη, παρά το γεγονός ότι ήταν νευρικοί κι έχασε εύκολα καλάθια. Ακόμη αναγνώρισε ότι το σύνολο του Radonjic είναι μία πολύ καλή ομάδα, που ήρθε χωρίς άγχος στο ΣΕΦ. Τέλος τόνισε ότι το σερί που έχουν χτίσει οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν δικαιολογεί την υποτίμηση μίας νίκης επί του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε λέι απ, χάσαμε σουτ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς πίεση. Είναι καλή ομάδα. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό παιχνίδι για την πρώτη θέση και εμείς συνεχίζουμε.

Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να υποτιμούμε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού επειδή έχουμε 9 σερί νίκες είναι εντελώς λάθος προσέγγιση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Έχουμε 2 νίκες διαφορά. θα βελτιωθούμε, δεν θα είμαστε τόσο νευρικοί σε άλλο παιχνίδι».

The post Μπαρτζώκας: “Ήμασταν νευρικοί, δεν είναι σωστή προσέγγιση να υποτιμούμε μία νίκη επί του Παναθηναϊκού” appeared first on Basketblog.