Αρχική

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Θύελλα Φιλώτα 0-0 Δηλώσεις προπονητών (φωτο - βίντεο Τσαγκαλίδης Κώστας)

Φλέγεται ο Φιλώτας
Δεν τα κατάφερε ο Εορδαϊκός
Με το ενάμισι πόδι στη Γ’ Εθνική βρίσκεται η Θύελλα Φιλώτα μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στον Εορδαϊκό μέσα στην Πτολεμαΐδα. Με την ισοπαλία αυτή ο Φιλώτας κράτησε τη διαφορά του ενός βαθμού και η υπόθεση άνοδος κρέμεται τώρα μόνο από τα πόδια του.


Την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Μεσοποταμία εάν πάρει το τρίποντο κερδίζει αυτός το εισιτήριο ανόδου άσχετα με το τι θα κάνει ο Εορδαϊκός μέσα στα Αεράτα.
Αντίθετα ο Εορδαϊκός που ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει δεν τον φτάνει μόνο η νίκη στα Γρεβενά αλλά θέλει και τον Φιλώτα να μην κερδίζει. 
Μια διαφαινόμενη μη άνοδος του Εορδαϊκού στην Γ' Εθνική θα παρασύρει τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας σε υποβιβασμό στη Β΄κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης και τους Δαναούς σε υποβιβασμό στη Γ' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. 
Στο άλλο παιχνίδι τα Γρεβενά Αεράτα πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στη Μεσοποταμία με σκορ 5-1.
Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
Θύελλα Φιλώτα  11        15-2
Εορδαϊκός     10          7-3
Γρεβενά Αεράτα    7          10-12
Αστραπή Μεσοποταμίας   0          2-17
Επόμενη αγωνιστική
Γρεβενά Αεράτα – Εορδαϊκός
Αστραπή Μεσοποταμίας – Θύελλα Φιλώτα 
φωτορεπορτάζΑύριο Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ  στην εκπομπή Ματιές σπορ στο west channel καλεσμένοι ο προπονητής του Φιλώτα κ. Νταμπίζας συνοδευόμενος από δύο ακόμη πρωταγωνιστές της Θύελλας! 
Δηλώσεις προπονητών στον Γιώργο Βίτκα 
Τσαγκαλίδης: «Το παιχνίδι ήταν υπέρ μας. Και στα δύο ημίχρονα είμασταν καταιγιστικοί. Δεν μας ήρθε το γκολ και αυτό μας στοίχισε το παιχνίδι και πιστεύω την κατηγορία. Είναι κρίμα για όλες τις ομάδες, είτε για εμάς, είτε για τον Φιλώτα, είτε για όλες τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στις Ε.Π.Σ. και ερχόμαστε σε 90’ να κρίνεται η Γ’ Εθνική. Ας τα δουν οι ειδήμονες που διοικούν. Δεν μπορεί 3000 κόσμος να περιμένει ολόκληρη την χρονιά, να είναι κοντά στην ομάδα, να προσφέρουν τα αναμενόμενα για να ανέβει κατηγορία και να κρίνεται η άνοδος σε 90’. Είναι αδικία για όλες τις ομάδες».
Νταμπίζας: «Ήταν πολύ άδικο να φτάσουμε εμείς και ο Εορδαϊκός εδώ και ουσιαστικά να παιχτεί η πρόκριση στην Γ’ Εθνική σε 90 λεπτά, από την στιγμή που στα πρωταθλήματά μας και στα μπαράζ, αποδείξαμε ότι είμαστε με διαφορά οι καλύτερες ομάδες. Δυστυχώς τα έφερε έτσι η τύχη, ώστε να αναμετρηθούμε σε ένα παιχνίδι και να παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς σε 90’. Στο παιχνίδι μας κυρίευσε το άγχος. Δεν είμασταν αυτοί που είμαστε στα τελευταία παιχνίδια, όμως πιστεύω με την ποιότητά μας και τον χαρακτήρα που έβγαλαν τα παιδιά στο γήπεδο, πήραμε αυτό θέλαμε».