Αρχική

Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική –Μια νίκη μακριά από την άνοδο ο Εορδαϊκός

Πέντε λεπτά μακριά από την άνοδο βρέθηκε τη Κυριακή ο Εορδαϊκός αφού μέχρι το 87ο κέρδιζε τον Παναργειακό εκτός έδρας με 1-0. Σε εκείνο το λεπτό όμως ο Χρήστου ισοφάρισε και έτσι η ομάδα της Πτολεμαΐδας πρέπει να κερδίσει απλά τη Κυριακή τον αδιάφορο Βατόλακκο για να πανηγυρίσει εντός έδρας και μαζί με τον κόσμο του την άνοδο.


Όπως πέρσι λοιπόν η ομάδα της Πτολεμαΐδας καλείται να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ (πέρσι ήταν ο Φιλώτας φέτος ο Βατόλακκος) στην έδρα του για να ανέβει. Πέρσι δεν τα κατάφερε. Φέτος ελπίδα όλων είναι να τα καταφέρει.
Σε αυτό το ραντεβού με την άνοδο η ομάδα της Πτολεμαΐδας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τον κόσμο του. Οι φίλαθλοι του Εορδαϊκού έχουν αποδείξει ότι όποτε τους χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί. Ποιος άλλωστε δεν ξεχνά τους πάνω από 1500 φίλαθλους πέρσι με το Φιλώτα.
Σε εκείνο το παιχνίδι έφυγαν απογοητευμένοι. Τη Κυριακή οι παίκτες του Εορδαϊκού είναι αποφασισμένοι να μην τον στεναχωρήσουν ξανά και να γιορτάσουν μαζί του την άνοδο μετά από 4 χρόνια στη Γ΄ Εθνική.
Η πρόβλεψη μας είναι ότι τη Κυριακή το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για να σπρώξει τον Εορδαϊκό στη νίκη και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Απέναντι θα έχει ένα αδιάφορο αντίπαλο αλλά θα πρέπει να προσέξει γιατί αυτοί οι αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι.
Στο παιχνίδι του Άργους ο Εορδαϊκός προηγήθηκε με γκολ του Αμαραντίδη στο 48ο για να δεχτεί την ισοφάριση όπως είπαμε στο 87ο. Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1200 φιλάθλους και σε αθλητικά πλαίσια παρά την κρισιμότητα του.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως αν τη Κυριακή το παιχνίδι του Εορδαϊκού λήξει ισόπαλο και ο Παναργειακός κερδίσει θα έχουμε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο αφού οι 2 ομάδες έχουν ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια και δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολΘ. Ηλιάδηςe-ptolemeos.gr