Αρχική

Μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική: Έπεφταν βροχή τα γκολ Και τώρα οι δυο τους …

Την Τετάρτη 28 Μαΐου διεξήχθη η 4η αγωνιστική των Μπαράζ για τη Γ’ Εθνική. Στο 4ο όμιλο Εορδαϊκός  και Φιλώτας πέρασαν με μεγάλες νίκες επί των αντιπάλων τους και τώρα η άνοδος είναι υπόθεση των δύο αυτών ομάδων.


Αστραπή Μεσοποταμίας – Εορδαϊκός 0-4
 Εύκολο απόγευμα για τον Εορδαϊκό
 Οι παίκτες του Κώστα Τσαγκαλίδη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο δεν άφησαν  πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους, παίρνοντας μια άνετη νίκη μέσα στην Μεσοποταμία με σκορ 0-4.
Ο Μαυροματίδης πέτυχε 3 γκολ κι ένα ο Σουγιουλτζής.


Θύελλα Φιλώτα – Γρεβενά Αεράτα 7-1
Στους «εφτά ανέμους» σκόρπισε η Θύελλα τα Αεράτα
Επίδειξη δύναμης έκανε η Θύελλα με το εμφατικό σκορ, 7-1 επί των Γρεβενών Αεράτων. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν: 3 ο Νίκος Ζηνόβιος, Κλάζογλου, Μαρκόπουλος, Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης ενώ το γκολ της τιμής για τα Αεράτα πέτυχε ο Αποστολίδης.
Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαριορίδης του Φιλώτα. Μια απόφαση που σήκωσε στο τέλος του αγώνα θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων προς τους διαιτητές .
Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, ο Εορδαϊκός κι ο Φιλώτας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό για το ποια  ομάδα θα κερδίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.   
Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
Θύελλα Φιλώτα                10        15-2
Εορδαϊκός                        9          7-3
Γρεβενά Αεράτα               4          5-11

Αστραπή Μεσοποταμίας   0          1-12Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 1/6/2014)Εορδαϊκός - Θύελλα Φιλώτα Γρεβενά Αεράτα - Αστραπή Μεσοποταμίας