Αρχική

Μιχάλης Πολυτάρχου: «Θέλω να είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό»

Για τη 14η αγωνιστική της Elite League η Μεγαρίδα πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στη ΦΕΑ με σκορ 84-75 παραμένοντας στην 7η θέση και σε τροχιά play offs.

Στο σημερινό αγώνα έκανε ντεμπούτο και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των γηπεδούχων Μιχάλης Πολυτάρχου ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον αγώνα αλλά στάθηκε και στο γεγονός πως ο ίδιος θέλει να είναι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στα Μέγαρα γίνεται μια προσπάθεια πάρα πολύ καλή, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με τον κόουτς και τη διοίκηση να είναι συνέχεια κοντά. Ο κόσμος, από ό,τι είδα, αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Είναι χαρά μου που ήρθα, γιατί η ομάδα έχει στόχους για πρωταθλητισμό και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό».

Για τα συναισθηματά του όταν πάτησε παρκέ:

«Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγω από τον Τρίτωνα, αλλά οι καταστάσεις ήταν έτσι και η στιγμή λάθος, που δεν μπορούσα να μείνω. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Κλείνοντας υπογράμμισε για το σύλλογο:

«Η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο. Νομίζω ότι έλειπε λίγο η ψυχολογία από τα άσχημα αποτελέσματα, κάτι που είναι φυσιολογικό για έναν αθλητή όταν χάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Αυτή είναι η ουσία. Παίζω πάρα πολλά χρόνια. Το σημαντικότερο στο μπάσκετ είναι να είσαι καλός συμπαίκτης, όχι ένας καλός παίκτης. Εκεί χτίζονται οι ομάδες και κάνουν πρωταθλητισμό».

The post Μιχάλης Πολυτάρχου: «Θέλω να είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό» appeared first on Basketblog.