Αρχική

Με χρυσά γράμματα ο επίλογος της σεζόν για την Εορδαϊκή Δύναμη

Χρυσός ήταν ο επίλογος για την αγωνιστική χρονιά της Εορδαϊκής Δύναμης καθώς κατέκτησε  δύο χρυσά μετάλλια στο πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα η Ειρήνη Γκανίδου και η Τριανταφυλλιά Σάκκου στα -57 και – 47  αντίστοιχα, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοντας πως στην Πτολεμαΐδα ο Χρίστος Χριστίδης συνεχίζει με την δουλειά του να δημιουργεί πρωταθλητές.


Στην Χαλκίδα βρέθηκαν και αγωνίστηκαν επίσης οι μικροί αθλητές Παναγιώτης Χριστίδης και Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος οι οποίοι μπορεί να ηττήθηκαν παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν αλλά μάζεψαν εμπειρίες για το μέλλον, το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό.
Όταν το «Κάψε το σενάριο» συνάντησε την Εορδαϊκή Δύναμη
 Πριν λίγες μέρες  στην πόλη μας οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης πραγματοποίησαν αγώνες επίδειξης λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Κάψε το σενάριο».
Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο πριν δώσουν δόσεις άφθονου γέλιου και έξυπνου χιούμορ χειροκρότησαν κι αυτοί τους λιλιπούτιους, και  έφηβους αθλητές του taekwondo…
Άλλωστε -όπως είπε και ο Λάμπρος Φισφής όταν ξεκίνησε την παράσταση-  «δεν είχαμε περιθώρια να μην το κάνουμε οι άνθρωποι λίγο πριν έσπαγαν ξύλα…», κι έτσι από την πρώτη κιόλας ατάκα ο κόσμος που βρέθηκε στο μικρό θέατρο «παραδόθηκε» στις έξυπνες ατάκες των πολυμήχανων και ταλαντούχων νεαρών ηθοποιών.

e-ptolemeos.grΕορδαικη Δύναμη επίδειξη - μικροί από Pinakio