Αρχική

Με την Εθνική Παμπαίδων αγωνίστηκε ο Βασίλης Μαλτέζος της ΑΕ Κοζάνης

"Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων 2013κάτω δεξιά ο Βασίλης Μαλτέζος της Α.Ε. Κοζάνης"

Μεγάλη επιτυχία για την Α.Ε. Κοζάνης και για τον 14χρονο φόργουορντ Βασίλη Μαλτέζο η συμμετοχή του στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος Παμπαίδων (γεννηθέντες το 1998 και 1999) που έγινε στο Ναύπλιο την δεύτερη εβδομάδα των σχολικών διακοπών του Πάσχα.

Ο Μαλτέζος (γεννημένος το 1999) επιλέχθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Θανάση Παπαδημητρίου για το παιχνίδι που έδωσε η ομάδα στο τέλος της προετοιμασίας της με την Μικτή ΕΣΚ ΑργολιδοΚορινθίας-Κυνουρίας στη μνήμη του μπασκετμπολίστα Τόλη Κατριλιώτη που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα σε ηλικία 18 ετών πριν 12 χρόνια.
Το παιχνίδι τελείωσε με νίκη της Εθνικής Παμπαίδων με 78-63.
Με την Εθνική Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι Κλαϊτζάκης (Ηράκλειο), Τζανής (Ερμιόνη), Καρασίμος (Αρης Θεσ.), Παντόπουλος (Καβάλα), Τζελάλης (Δούκα), Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Νικολάου (Πρωτέας Βούλας), Κοσμετάτος (Ακαδημία Αλβέρτη), Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ), Λιούνης (Πανιώνιος) και Μαλτέζος (Α.Ε. Κοζάνης).
Η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρουν τον αθλητή Βασίλη Μαλτέζο και του εύχονται υγεία και δύναμη.