Αρχική

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Δόξας Ροδιανής!


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός, από κοινού και για πρώτη φορά φέτος, από το σύλλογο γυναικών Ροδιανής  Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ, και τον αθλητικό σύλλογο ΑΜΣ ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι, όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και αυτό φάνηκε και χθες το βράδυ, αφού η αίθουσα του ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ήταν γεμάτη από Ροδιανιώτες κυρίως αλλά και πολλούς φίλους από την γύρω περιοχή και όχι μόνο, πράγμα το οποίο δεν το περίμεναν ούτε οι διοργανωτές.


  Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, που ήταν πάρα πολλοί, αλλά και όλους αυτούς που παρευρεθήκαν και στήριξαν την εκδήλωση.
Με την έναρξη της εκδήλωσης, πήραν το λόγο η νέα πρόεδρος  του συλλόγου γυναικών Καίτη Νάνου και ο πρόεδρος της Δόξα Ροδιανής Σάκης Μάστορας, οι οποίοι καλωσόρισαν τον κόσμο και έδωσαν τις δικές τους ευχές.
Ακολούθησε μια πρωτότυπη βράβευση, με το ΔΣ της αθλητικής ομάδας, να τιμάει με αναμνηστική πλακέτα, όλους τους εν ζωή πρόεδρους της κοινότητας, τον εδώ και πάρα πολλά χρόνια γραμματέα της κοινότητας Λάζαρο Παπαγρηγορίου, όπως και την μοναδική γυναίκα, αντιδήμαρχο του πρώην Δήμου Αιανής, Σούλα Μάστορα. Οι πρόεδροι που τιμήθηκαν με βάση την χρονολογία της θητείας τους είναι οι Νικόλαος Τσεγγενές, Γιώργος Καλημέρης, Απόστολος Τζέλλος, Νίκος Ρουσιάδης, Λεωνίδας Ρουσιάδης, Νίκος Ζαρκάδας, Στέλιος Γρίβας, Γρηγόρης Ρουσιάδης, Σωτήρης Ρουσιάδης, Αθανάσιος Καραγιάννης και Γιώργος Ρουσιάδης.
Στη συνέχεια ο σύλλογος γυναικών δια της προέδρου του, Καίτης Νάνου, απένειμε τιμητική πλακέτα στην πρώην πρόεδρο και μια εκ των ιδρυτών του συλλόγου Βάγια Μάστορα, για την μεγάλη προσφορά της.
Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση η ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα, που διασκέδασε τον κόσμο, σχεδόν μέχρι το πρωί.
 Άντε και του χρόνου ακόμη καλύτερα……..!!!

ntobas.blogspot.gr/