Αρχική

Μεταγραφικοί γρίφοι.Ακούσαμε ....το γράφουμε

Τα πρωταθλήματα της Α’  και Γ’  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης έχουν τελειώσει κι αυτά της Β’  τελειώνουν το Σαββατοκύριακο. Άρχισε όμως από την άλλη η μετά γραφολογία για πιθανές μετακινήσεις αποχωρήσεις προπονητών -ποδοσφαιριστών. Ακούσαμε διάφορα και τα λέμε γιατί σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Από γρίφους  αλήθεια γνωρίζουμε να λύνουμε?


Έχουμε και λέμε λοιπόν
Ο καπνός έρχεται αυτές τις ημέρες κυρίως από την περιοχή του Βοΐου. Φήμες λένε από τις 4 ομάδες που ήταν πέρυσι στην Α’  κατηγορία (η Γαλατινή υποβιβάστηκε) μόνο μία θα έχει τη νέα σεζόν τον ίδιο προπονητή. Υπάρχει πληροφορία για μετακίνηση πετυχημένου κόουτς σε γειτονική ομάδα  αλλά και για μετακίνηση ενός άλλου η σε πάτρια εδάφη ή σε γνωστά λημέρια.
Αφήνουμε για σήμερα την περιοχή του Βοΐου κι ερχόμαστε στον δήμο Κοζάνης όπου εδώ τιμητική έχουν οι "κοντοί".  Άλλος για το  ότι θα αναλάβει ομάδα της πόλης  άλλος ομάδα των περιχώρων κι άλλος παίζει και για τα δύο αλλά ακόμα κ για περιοχή Πτολεμαΐδας
Μια που αναφέραμε την Πτολεμαΐδα τώρα εκεί υπάρχουν οι δύο ομάδες που εύχονται να ανέβει κατηγορία ο Εορδαϊκός για ν ανοίξει περισσότερο ο δρόμος στα σχέδια πρωταθλητισμού που ίσως θα ξανακάνουν. Η μία μάλιστα είναι κοντά σε Πτολεμαϊδιώτη προπονητή αλλά και σε δύο μεγάλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που αν πραγματοποιηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση.
Τέλος από τις 4 ομάδες που ανέβηκαν στην Α’  κατηγορία με το τέλος της περιόδου μόνο ένας προπονητής είναι σίγουρος να παραμείνει. Ένας  αποχωρεί και οι άλλοι δύο δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα κάνουν.
Όλα τα παραπάνω γραφόμενα είναι υποθέσεις που ίσως να μην έχουν βάση .Μπορεί όμως και να έχουν .Σύντομα θα δείξει τι από τα δυο ισχύει .... Συνεχίζεται!!