Αρχική

ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής - Δράση Τσοτυλίου 2-3

Τέλος στο σερί των νικών του Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής έβαλε η ομάδα της Δράσης Τσοτυλίου αφού κέρδισε τον αγώνα του Σαββάτου με 2-3. Ο δυνατός αέρας ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι δυσκολεύοντας τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό μειώνοντας σε 1-3. Μέχρι τότε ήταν σε διακοπές. Ασύνδετοι – ανόρεχτοι – φλύαροι με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση.

Το 0-1 ήρθε στο 30ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα του Φλώρου Ευαγγ. στον τερματοφύλακα, του έκλεψε τη μπάλα ο επιθετικός του Τσοτυλίου και 0-1. Αυτό δεν το έλαβαν υπ’ όψιν και συνέχισαν τις <<διακοπές τους>> με το σύνολο σχεδόν όλων των παικτών να μην υπάρχουν στο γήπεδο. Έτσι έληξε το  1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο κάτι πήγε να αλλάξει από μεριάς των γηπεδούχων αλλά αντί να έρθει η ισοφάριση έγινε το 0-2.  Αφού στο 55’μετά τη σύγκρουση 2 παικτών με το κεφάλι και πέφτοντας στο έδαφος και ενώ οι παίκτες σταμάτησαν για το ορισμό του fair play μετά από κάθετη μπαλιά ο επιθετικός του τσοτυλίου βγήκε τετ α τετ και με προσποίηση πέρασε τον Καραλίγκα πλασάρωντας τον κάνοντας το 0-2.
Μετά το 0-2 κάποιοι  παίκτες του Μ.Α.Π.Σ. ταρακουνήθηκαν λίγο και προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Σουτ του Καλαμπούκα Ζήση στο 58’ ξυστά άουτ.  Κεφαλιά του Χριστοφορίδη στο 65’ θα περάσει και αυτή δίπλα από το δοκάρι.  Παρά τις προσπάθειες για μείωση του σκορ ξαφνικά  στο 78’ γίνετε μία αντεπίθεση της ομάδας του Τσοτυλίου και το 0-3. Η απάντηση ήρθε γρήγορα μετά από κεφαλιά του Χαραλαμπίδη μειώνοντας σε 1-3. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 85’ μετά από εκτέλεση πέναλτι που εκτέλεσε ο Φλώρος Στελ. στο κερδισμένο πέναλτι του Ευαγγελόπουλου έγινε το 2-3. Στο 87’ μεγάλη ευκαιρία του Χαραλαμπίδη να ισοφαρίσει το παιχνίδι καθώς δεν έπιασε καλά την κεφαλιά καταλήγοντας στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Όπως αναφέραμε και στην αρχή η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. είχε πολλούς παίκτες αρνητικούς χωρίς όρεξη για παιχνίδι με πάρα πολλά αδικαιολόγητα λάθη , εύκολο  ''πούλημα'' της μπάλας και σε συνδυασμό με την ατυχία που είχε στις λίγες φάσεις που δημιούργησε ήρθε και το δίκαιο κατά τη γνώμη μου αποτέλεσμα. Η δε ομάδα του Τσοτυλίου εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του αντιπάλου και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν κερδίζοντας την πρωτοπόρο ομάδα και αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη της.Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής (Καλαμπούκας Γ.): Καραλίγκας Θωμ., Καλαμπούκας Ιωάν., Λιόγας Δημ.(60' Καλαμπούκας Δημ), Χαραλαμπίδης Αριστ., Φλώρος Ευάγ. Καλημέρης Αποστ., Παπάς Μάκης, Φλώρος Στελ., Γρίβας, (45’ Χριστοφορίδης), Καλαμπούκας Ζησ., Ευαγγελόπουλος Ευαγ(87’ Τσιφτσής).
agiaparaskevikozanis.gr