Αρχική

Μάστορας και Καρλιώτης συμμετέχουν στην Ανάβαση Βλάστης

ΜάστοραςΑυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάβασης για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στη Βλάστη Εορδαίας. Στον αγώνα θα συμμετέχουν δύο αθλητές του ΣΜΑΚ.

Ο Αλέξης Μάστορας συμμετέχει με το Peugeot 106 1.3 και φαίνεται να προτιμά όλο και περισσότερο τους αγώνες αναβάσεων όπου συχνά ανεβαίνει στο βάθρο της κατηγορίας του. Στους αγώνες τον βλέπουμε με την μηχανική υποστήριξη του Sakis Service Νανόπουλος και του Βασίλη Μάστορα, συνοδηγού του στους αγώνες ράλλυ. Χορηγός στο γνωστό Peugeot 106 της Κοζάνης είναι η εταιρία καυσίμων Χλιάπας Ecofuels.

ΚαρλιώτηςΣτη Βλάστη θα κάνει την επανεμφάνιση και ο Θεσσαλονικιός αθλητής μας Κωνσταντίνος Καρλιώτης. Εδώ και καιρό ετοιμάζει μεθοδικά ένα Citroen Saxo που θα εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του τη φετινή χρονιά ενώ και οδηγικά περιμένουμε καλά αποτελέσματα από τον Καρλιώτη που έχει ήδη καταφέρει να σημειώσει ένα βάθρο στην τρίτη θέση της κλάσης του σε προηγούμενη ανάβαση Πορταριάς!Η φετινή προσπάθεια στηρίζεται στη μηχανική υποστήριξη και σέρβις αγώνα από τους Νίκο Βάτσο, Μελέτη Καρατεκίδη και Παναγιώτη Κρητικό. Χορηγοί στο ασημί Saxo της κατηγορίας Α/6 θα είναι οι Radia cooling radiators, Seajets, Τσιτσικλής Ελαστικά και Adamidis Design Work. 

Ευχόμαστε καλό αγώνα και κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά στους αθλητές μας.