Αρχική

Λούκα Ντόντσιτς: Όλο το ΝΒΑ αποθεώνει τον… εξωγήινο σούπερ σταρ των Μάβερικς

 Όλο το ΝΒΑ αποθεώνει τον… εξωγήινο σούπερ σταρ των Μάβερικς

Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς ξεπέρασε ξανά τον εαυτό του και στο ματς με τους Νικς έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος ever παίκτης στο ΝΒΑ (!) με 60+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ σε ένα ματς.

Μάλιστα, στην ίδια αναμέτρηση, ο Λούκα άφησε το στίγμα του και με ένα... τρελό σουτ, που έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

60 PTS
21 REB
10 AST

Luka Doncic is the first player EVER in NBA history to record 60+ PTS, 20+ REB, and 10+ AST in a game.

Historic. pic.twitter.com/ik8MdBYbFR

— NBA (@NBA) December 28, 2022

Ήταν γενικά μία τρομερή βραδιά για τον Ντόντσιτς, που έδειξε ξανά την κλάση και την ποιότητά του. Ο κόσμος του ΝΒΑ φρόντισε να τον αποθεώσει δημόσια και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν με άκρως κολακευτικά σχόλια γι'αυτά που είδαν από τον Σλοβένο.

«Αυτός ο τύπος δεν είναι νορμάλ», έγραψε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν είχε... πολλά να γράψει («Αυτός ο τύπος!»).

Ο Φρανκ Ντιλικίνα μίλησε για τον... ελέφαντα στο δωμάτιο και τόνισε πως ο Ντόντσιτς είναι ο MVP της σεζόν, ο Νικόλα Βούτσεβιτς έμεινε άφωνος και ο Κάιλ Κούζμα είπε ότι ο Λούκα είναι απλά... τρελός.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μάρκ Κούμπαν, το πήγε ένα... βήμα παραπέρα και έγραψε: «Παρακολουθούμε το μεγαλείο του Λούκα Ντόντσιτς. Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν».

Με αυτά που έκανε (και) κόντρα στους Νικς, μπορεί να πει κάποιος ότι ο Κούμπαν έχει άδικο;