Αρχική

Λαβωμένη η ΑΕΠ Κοζάνης...Όμως ηθικό ακμαιότατον...

Δύο..στροφές πριν τη διακοπή, η ΑΕΠ Κοζάνης, κατεβαίνει αύριο στο παιχνίδι της με το Φ.Σ Κοζάνη, με πολλές απουσίες, αλλά με ακμαίο το ηθικό της.

Χωρίς τους ξένους της -για άλλη μια φορά- με τον Παπαναστασίου, λόγω κάρτας και με αρκετούς τραυματίες η ομάδα μας θα δώσει και πάλι τη μάχη της, αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης στις 3 το απόγευμα.

Η ομάδα μας, με ένα απίστευτο χαμηλό μέσο όρο ηλικιίας (18.1)!!!!!, βασίζεται πάντα στο σύνολο και όχι στα άτομα και αυτό είναι ένα της μεγάλο ατού.

Το όμορφο οικογενειακό μας κλίμα, η φρεσκάδα και η έλλειψη οποιασδήποτε πίεσης, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της ΑΕΠ Κοζάνης και που αρέσει ιδιαίτερα καθώς δεν βγάζει καμμία σκοπιμότητα και αντί αθλητισμό.

Το Σωματείο μας, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής μας, να έρθει με την οικογένεια του και να απολαύσει ένα ακόμα ξεχωριστό απόγευμα.

Χωρίς ακρότητες, φανατισμούς, βρισιές, αλλά ένα ποδόσφαιρο γιορτινό και σε πάντα οικογενειακό κλίμα, όπως αυτό που εδώ και 3 χρόνια πρεσβεύει η ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι ποδοσφαιριστές μας, θα προσπαθήσουν και πάλι για το καλύτερο, με το γνωστό ασταμάτητο παθιασμένο τρέξιμο, με το ξεχωριστό τους ταλέντο και με το ευ αγωνίζεσθαι, να κερδίσουν το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων μας.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ομάδα μας δείπνησε και πάλι στο γνωστό πανέμορφο ΑΝΕΜΟΧΑΔΙ στη Νεράιδα σε ένα οικογενειακό κλίμα, όπως πάντα, ενώ σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση, πριν το αυριανό παιχνίδι, όπου αναμένεται να βρεθούν αμέτρητοι φίλαθλοι.