Αρχική

Λαβαντσιώτης "Δέν ήξεραν , δε ρώταγαν? " Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Άστοχη , άτοπη και άκαιρη κίνηση εντυπωσιασμού χαρακτηρίζει την ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο Δ.Σ.  του Εθνικού Βατερού ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Λαβαντσιώτης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 
Προσπαθούν να ρίξουν “στάχτη” στα μάτια των φιλάθλων και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που τους ώθησε στο να βγάλουν μια τέτοια ανακοίνωση .

Ήταν επιλογή μου να μην απαντώ στη λάσπη που μου έριχναν κάποιοι από την ημέρα που έφυγα από την ομάδα του Εθνικού και ούτε τώρα είχα σκοπό να το κάνω .
Το κακό όμως παράγινε και πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στην θέση τους . Είμαι αναγκασμένος να προστατέψω το πρόσωπό μου και για τελευταία φορά θα μιλήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας που ούτε κοροϊδεύεται ούτε κυνηγιέται αλλά είναι αυτονόητη. 
Ζητώ από την προηγούμενη διοίκηση(αν έχει το θάρρος ) να γνωστοποιήσει στον κόσμο και στη νέα διοίκηση (που μάλλον βλέπει παντού φαντάσματα )την απόφαση που πήρε πριν μήνες για τις τρεις στολές που είχαν το λογότυπο Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη . 
Απ ότι καλά γνωρίζω η απόφαση ήταν να ριχτούν στο πυρ το εξώτερον και να εξαφανιστούν .
Η μία,ιστορική στολή ( φορέθηκε στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας ) δόθηκε χωρίς εγώ να το γνωρίζω σε άλλο σύλλογο και οι υπόλοιπες δύο ήταν πακεταρισμένες στο γραφείο του συλλόγου για να μου σταλούν όπως είχαν πει με courier ...!!!!!!!!!!!!.
O χωριανός απεσταλμένος που τάχα τους αιφνιδίασε (άκουσον άκουσον )ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης κι επειδή θέλω να πω τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν ο Θόδωρος Τσαρδακλίδης ,που δεν ήταν απεσταλμένος μου ,απλά μετέτρεψε σε πράξη την απόφαση που είχαν πάρει .. Να μου επιστρέψουν δηλαδή τις φανέλες τις οποίες δε χρησιμοποίησαν ούτε μία φορά και τις απόφευγαν σαν ο διάολος το λιβάνι .
Πριν βγάλουν την γεμάτη σκοπιμότητες ανακοίνωση οι νέοι διοικούντες μπορούσαν, (αλλά δεν ήθελαν και δεν το έπραξαν) να απευθυνθούν στην διοίκηση που διαδέχτηκαν για την αλήθεια που είναι αυτονόητη..
Αν δεν ήξεραν ας ρώταγαν ....
Δεν ξέρω – και δεν με νοιάζει άλλωστε – ποιοι θα ενοχληθούν από αυτές τις αλήθειες. Ξέρω μόνο ότι αυτή την στιγμή ο Εθνικός έχει ανάγκη απο ηρεμία δουλειά και λίγα λόγια 
Το οφείλουμε στην ιστορία του .. Αν ακόμα τη σεβόμαστε