Αρχική

Λέσβος: Παρουσία Βαγγέλη Λιόλιου ο τελικός Εφήβων (+vid)

Πρωταθλήτρια στέφθηκε η Αθλητική Λέσχη στην κατηγορία των εφήβων λυγίζοντας στην παράταση τον Ήφαιστο 63-55 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.

Μικρό αποδείχθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης το οποίο φιλοξένησε χθες Παρασκευή 27/1 τον τελικό εφήβων στο μπάσκετ, με γονείς, αθλητές, αθλήτριες και φίλους του αθλήματος από τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο, να δημιουργούν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 50-50 στη λήξη της κανονικής διάρκειας, η ομάδα της Μυτιλήνης στη συνέχεια ήταν πιο εύστοχη, είχε πιο καθαρό μυαλό και στο τέλος χαμογέλασε.

Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και ότι θέλουν πολύ αυτόν τον τίτλο, με την κατάκτηση του να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε στο 13-13, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αθλητική Λέσχη να προηγείται 28-24. Την τρίτη περίοδο η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη διατήρησε προβάδισμα 5 πόντων 39-34, όμως στο τελευταίο μέρος ο Ήφαιστος κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν από την γραμμή των βολών λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στον έξτρα χρόνο, ο Ήφαιστος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον αντίπαλο του, με την Αθλητική Λέσχη να και ανεβάζει τη διαφορά μέχρι και τους 10 πόντους κλειδώνοντας ουσιαστικά σε αυτό το σημείο την νίκη.

Η απονομή των μεταλλίων στις δύο ομάδες και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια έγινε από τον Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Βασίλης Ανδριώτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΕΟΚ.

 

Πηγή: sportlesvos.gr

The post Λέσβος: Παρουσία Βαγγέλη Λιόλιου ο τελικός Εφήβων (+vid) appeared first on Basketblog.