Αρχική

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 0-3 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

 

Και η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο της αν οι άλλοι την υποτιμήσουν. Αλλά εμείς δεν υποτιμήσαμε τον Οδυσσέα Κοζάνης και μέσα στην έδρα του (τυπικά ήταν γηπεδούχος) κερδίσαμε με 0-3 σετ. Ήρεμα κι απλά οι αθλήτριες του Τιτέλη παίζοντας φυσιολογικό βόλεϊ νίκησαν και κατέκτησαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη νίκη. Για μας ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου δεν υπάρχει σημαντική νίκη, γιατί τότε θα ήμασταν αλαζόνες, επειδή θα θεωρούνταν  ότι οι άλλες νίκες που πετυχαίνουμε είναι σημαντικές και άλλες ασήμαντες  κι άρα θα φαινόταν ότι υποτιμούμε ομάδες. Για μας όλες οι νίκες είναι ευχάριστες και καλοδεχούμενες. Τώρα υπάρχει διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 13 Ιανουαρίου, οπότε με θετικό πρόσημο κλείνει η χρονιά για τις Κορασίδες μας.

Όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το παιχνίδι ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του. Κυρίως δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αθλήτριες που έπαιζαν σε προηγούμενα παιχνίδια λιγότερο. Αλλά και αυτά τα κορίτσια τα πήγαν καλά και εφάρμοσαν τις οδηγίες του προπονητή τους όσον αφορά στις αγωνιστικές επιλογές. Η αγωνιστική συμπεριφορά όλων των αθλητριών αυτής της κατηγορίας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας.

*Αψογη η διαιτησία του κ. Νάνου που ήταν πολύ προσεκτικός και σωστός στις υποδείξεις του. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

* Τα σετ:12-25, 9-25, 13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):  Ντέρου, Δύντσικου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση,  Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Παπαδοπούλου, Τζιμοπούλου