Αρχική

Κοζάνη: Αρχίζει ο σχεδιασμός - Πρόβλημα με Προβίδα

«Κλείνει» ήδη παίκτες (τέσσερις-πέντε από το τοπικό και προσεχώς και έμπειρους) ο Αγάπιος Γαβριηλίδης, που πιθανότατα αρχές Ιουλίου ανακοινώνει την οριστική παραμονή του, ελλείψει άλλης λύσης.
Ξεκινά η κινητικότητα στην Κοζάνη, μετά από ένα «νεκρό» διάστημα.

Επενδυτική πρόταση για αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δεν έχει προκύψει και τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πολύ πιθανή η παραμονή του Αγάπιου Γαβριηλίδη στην προεδρία των ερυθρόλευκων, με τον Γιάννη Προβίδα να επιχειρεί το προπονητικό του ντεμπούτο στην ομάδα που «κρέμασε» τα παπούτσια του. Ουσιαστικά, αν δεν αλλάξει κάτι ως το τέλος της εβδομάδας ή έστω του μήνα, ο πρόεδρος της Κοζάνης θα πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του.Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προκύπτει για την ομάδα της Κοζάνης όπως και για πολλές ομάδες της Γ΄ Εθνικής είναι η απόφαση της ΕΠΟ που τίθεται σε ισχύ από την νέα σεζόν . Προπονητές στη Γ  Έθνική θα έχουν το δικαίωμα να είναι οι κάτοχοι διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α και πάνω . .Ο Γιάννης Προβίδας έχει το ΟΥΕΦΑ Β΄κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα, αν δεν αλλάξει κάτι,  στο να αναλάβει τα ινία της Κοζάνης.

Μάλιστα, στα μεταγραφικά , ήδη ο Γαβριηλίδης «τρέχει» κάποιες επαφές για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τέσσερις-πέντε παίκτες από ομάδες της ευρύτερης περιοχής (κυρίως τοπικού), ενώ προσεχώς θα «κλείσει» και κάποιους πιο έμπειρους, εκτός νομού.