Αρχική

Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

Νέο ενδιαφέρον στον 2ο Ομιλο της Γ” Εθνικής έδωσε η νίκη της Κοζάνης στη Χαλάστρα που έφερε τους ερυθρόλευκους στην 2η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Α.Ε. Λάρισας.

Την ερχόμενη Κυριακή 30-3-2014 στις 4.00μμ η Κοζάνη υποδέχεται την Α.Ε. Λάρισας σ” ένα παιχνίδι που απέκτησε τεράστια βαθμολογική σημασία.

Η Κοζάνη πήρε μία «επαγγελματική» νίκη στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Χαλάστρας, απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα που, αν και «καιγόταν» για το παιχνίδι, αγωνίστηκε αθλητικά και καθαρά.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που μετράει 9 νίκες και 3 ισοπαλίες από τότε που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο, «διάβασε» για άλλη μία φορά σωστά το παιχνίδι και έστησε την ομάδα όπως έπρεπε για να πάρει τους τρείς βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη είχε τον αέρα υπέρ της και ήταν αυτή που δημιούργησε τις φάσεις, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Καμπανιακό.

Στο 13′ δυνατό σουτ του Προβίδα βρήκε στον Γαβανά και πέρασε κόρνερ, σύριζα από το δοκάρι.

Στο 16′ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση μετά από τραγικό λάθος του αρχηγού του Καμπανιακού Ρακαβίνα που στην προσπάθεια του να γλιτώσει ένα κόρνερ έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Γιάννη Προβίδα που από το ύψος του πέναλτυ πλάσαρε εύστοχα.

Λίγο αργότερα ο σκόρερ της Κοζάνης αποχώρησε με τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Πιπινίκα που στο 28′ είχε μία διπλή ευκαιρία όταν δύο φορές απέκρουσαν οι αμυντικοί τα σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.

Στο 39′ ένα καλό βολέ του Ταφαρλή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καμπανιακού.

Στο δεύτερο μέρος ο Καμπανιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον αέρα, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Αμπατζίδη.

Η Κοζάνη πρόσεξε τα μετόπισθεν της και προσπάθησε να «τελειώσει» το παιχνίδι στην κόντρα.

Στο 51′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Υψηλός έπιασε το σουτ από κοντά που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 66′ σέντρα του Υψηλού, η μπάλα στρώθηκε στον Μουρουζίδη που από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια της Κοζάνης.

Στο 71′ επικίνδυνο μπάσιμο του Πιπινίκα από δεξιά, ο Χατζόπουλος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 75′ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων και σύγχυση στην περιοχή της Κοζάνης η μπάλα κατέληξε στον Χατζόπουλο που δεν κατάφερε από κοντά να την προωθήσει στα δίχτυα.

Στο 77′ μακρινό πλάγιο του Παπαζή, ο Υψηλός από κοντά έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80′ αντεπίθεση της Κοζάνης, κάθετη πάσα του Χαματάϊ στον Πιπινίκα που απέφυγε τον τερματοφύλακα Παπά, πλάσαρε στην κενή εστία αλλά ο Τσατταλιός απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στις καθυστερήσεις μακρινό φάουλ του Μεσιάρη ο προωθημένος Γαβανάς έπιασε την γυριστή κεφαλιά, με τον Αμπατζίδη να αποκρούει σε κόρνερ, στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Σημαντική ήταν η στήριξη που πρόσφεραν στην ομάδα οι αρκετοί φίλαθλοι της Κοζάνης που ακολούθησαν τους ερυθρόλευκους στη Χαλάστρα.

Στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν έντονα την νίκη της ομάδας τους και έδωσαν ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ Κοζάνης για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε. Λάρισας.

Κίτρινες: Ηλίας Τσικόπουλος (ΚΟΖ), Καραμπατζάκης (ΚΟΖ), Χατζόπουλος (ΚΑΜ).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παπάς, Παπαζής, Τσατταλιός, Γαβανάς, Ρακαβίνας (82′ Ιωάννου), Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Λαγκώνας (46′ Μεσιάρης), Προβατίδης (65′ Μουρουζίδης).

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Χαματάϊ (83′ Ντεμιράϊ), Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος (80′ Κουτσομήτρος), Ηλίας Τσικόπουλος, Προβίδας (25′ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας.

Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας).

Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας).

Watch this video on YouTube.

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1

2013-14 Καμπανιακός-Κοζάνη 0-1