Αρχική

... Και τα ατομικά λάθη συνεχίζονται...Νέα βαριά ήττα με 5-2 για την ΑΕΠ Κοζάνης...

 

Λες και δεν είχε…τελειώσει ο αγώνας με το Σβορώνο, για τους παίκτες μας, όπου είχαμε σωρεία ατομικών λαθών…το έργο συνεχίστηκε. Στο Νέο Κεραμίδι, η ΑΕΠ Κοζάνης, ξαναεμφανίστηκε χαλαρή στο ξεκίνημα, δέχθηκε και πάλι 2 τέρματα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο (αυτό είχε συμβεί και στον αγώνα με το Σβορώνο) και φυσικά, ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί το σκορ.

Λάθη επί λαθών, που ναι μεν..δικαιολογούνται λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά αν αυτό συνεχιστεί…θα γίνει η ΑΕΠ Κοζάνης σάκος του μποξ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.Κανείς δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια σχεδόν όλων των παιδιών, το οτι αγωνίστηκαν με 10 παικτες λόγω αποβολής του Παπαναστασίου, είναι μια δικαιολογία, που όμως κανέναν δεν βοηθάει.
Η ομάδα, θα συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια, αφού όλοι μας ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αυτό με τα πολύ νέα παιδιά.
Υπάρχουν άλλοι δυο αγώνες μέχρι τη διακοπή, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια, αφού στη συνέχεια, με την είσοδο στην ομάδα των ξένων μας, αλλά και με απαραίτητες προσθήκες που θα γίνουν, η ομάδα θα βρει το δρόμο της.
πηγή: aepfc.gr