Αρχική

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Την ευκαιρία για λίγη χαλάρωση από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια έδωσαν στις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος στα πλαίσια της κοπής της βασιλόπιτας για το 2017 σε νεανικό καφέ της Παύλου Μελά. Τις αθλήτριες του Γυναικείου και τον προπονητή τους, προϋπάντησαν τα μέλη του Δ.Σ.  ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος  Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας Ο.Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Γ.Βασιλειάδης, το μέλος του Δ.Σ. Ι.Γκοβεδάρος και τα μέλη του Γ.Σ.Κοζάνης Κ.Λατσκούλης, Μ.Παπαχατζή και Π.Τσιάμη. Μέλος του Συλλόγου πρόσφερε σε όλες τις αθλήτριες με την είσοδό τους στο καφέ, από ένα τριαντάφυλλο.
Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, υπήρχε κέφι και πολλά χαμόγελα. Η διοίκηση πρόσφερε στις αθλήτριες καφέδες και χυμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και ακολούθως ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης προλόγισε την κοπή της βασιλόπιτας. Ευχήθηκε στις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ. Δ.Τιτέλη χρόνια πολλά και καλή χρονιά, τους συγχάρηκε για τις νίκες που έχουν κατακτήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ, τους είπε ότι η ήττα από τον  Ποσειδώνα Βέροιας είναι σαν νίκη για την ομάδα μας, γιατί προήλθε από διαιτητική… παρέμβαση. Τέλος ευχήθηκε στις αθλήτριες που θα δώσουν φέτος εξετάσεις πανελλαδικές καλή επιτυχία. Μετά το σύντομο χαιρετισμό, όλες οι αθλήτριες χειροκρότησαν τον Πρόεδρο εμφανώς ικανοποιημένες και από τις ευχές του και από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Από τη Γυναικεία ομάδα έδωσαν το παρών οι αθλήτριες: Α.Γκουντιού, Μιμίκου, Καρυπίδου, Εμμανουηλίδου, Ο.Γκουντιού, Σαχπαζίδου, Καραποναρλίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Τσιαούση, Πεχλιβανίδου, Βόντσα, Τσανακτσή, Φακίτσα, Ντομοπούλου, Φασούλα.
Τυχερή δηλ. βρήκε το φλουρί η Ντομοπούλου. Σύμπτωση, καθώς και πέρσι το φλουρί έπεσε και πάλι στην ίδια αθλήτρια. Στην τυχερή αθλήτριά μας από τη Διοίκηση προσφέρθηκε ως δώρο ένα ρολόϊ και ένα άρωμα.