Αρχική

ΕΠΣ Φλώρινας - playoff: Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Ερμής Αμυνταίου 0-0 | φωτο - βίντεο

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Άγιος Παντελεήμονας και Ερμής Αμυνταίου για τα πλει οφ της Ε.Π.Σ Φλώρινας.Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα και Ερμής Αμύνταιου που έληξε με 0-0 μπροστά σε 500 φιλάθλους. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις αλλά και πολλές δυνατές μονομαχίες  οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να μείνουν στο στείρο 0-0.  Η ομάδα του Ερμή ζήτησε δυο φορές πέναλτι σε ανατροπή του Σολάκη άλλα με τον   διαιτητή να λέει παίζετε.

  Ο Άγιος Παντελεήμονας από την άλλη  ζήτησε πέναλτι σε χέρι στου Γετίμη μετά από σουτ του Φερεντίνου με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι..  Ο Άγιος ήταν καλύτερος στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο ανέβασε ρυθμούς  ο Ερμής και  δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να  μπορέσει να σημειώσει  γκολ.Ο  Άγιος Παντελεήμονας έχασε ευκαιρίες με τον Ζηνόβιο στο 6΄ , κεφαλιά άουτ .Από την άλλη ο  Ερμής είχε ευκαιρία με τον  Πασχαλίδη στο 16΄σε τετ α τετ που πήγε να σκοτώσει τον τερματοφύλακα με τον τελευταίο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Επίσης ευκαιρία είχε με τον Σολάκη στο 42΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατέληξε άουτ, ενώ στο 51΄ και πάλι απείλησε με τον Σολάκη με τη μπάλα να  χτυπαει  στο στήθος του και να καταλήγει  άουτ,Τέλος  στο 91΄ η  κεφαλιά του Ακριτίδη  και πάλι κατέληξε άουτ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατής με επόπτες τους κ.κ Δημόπουλο και Δράγο.4ος ήταν κ Μαλεζίδης.

Μακεδονικός Άγιου Παντελεήμονα (Νταμπίζας): Κωφίδης, Γιορεντζίδης, Σβίρος, Μπαμπάρης, Μούλας, LICO, Φερεντίνος(86΄Μαρκόπουλος), Ανδρεάδης, Ζηνόβιος, DIMOVSKI, Σιδηρόπουλος( 65΄ Μπατμάς).

Ερμής Αμυνταίου (Σιαπανίδης): Ψαρράς, Τσορλίνης, Τσέλα, Γετίμης, Κλάζογλου, Σερσέμης, Χαιτίδης, Πασχαλίδης( 85΄Μαργιορίδης), Σολάκης( 73΄Δημητριάδης), Ηλίαδης(57΄Μαυροματίδης), Θεοδουλίδης.

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 
matiesstasport.blogspot.gr