Αρχική

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ WATER POLO ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

 Πρώτο τεστ, που χαρακτηρίστηκε από την πολύ καλή εμφάνισή τους, αποτέλεσαν για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ οι αγώνες του Τουρνουά Water Polo που διεξήχθη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Η αποστολή των Δελφινιών -αποτελούμενη από 25 αθλητές και 4 αθλήτριες- επέδειξε πάθος, συνεργασία, ομαδικό πνεύμα αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης και την αγάπη τους γι΄ αυτή.

Στα αγόρια, οι Έφηβοι των Δελφινιών δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με τις αντίστοιχες ομάδες του Μακεδονικού και του Οξυγόνου και έφεραν θετικά αποτελέσματα και στα δύο παιχνίδια.

Η ομάδα των Νέων Ανδρών κατάφερε νίκη  επί της ομάδας  «Μακεδονικός» ενώ ηττήθηκε με διαφορά μόλις ενός τέρματος από την ομάδα του Οξυγόνου σε έναν αγώνα ντέρμπι που διεξήχθη με πάθος και από τις δύο πλευρές και είχε διαδοχικές ανατροπές στο σκορ.

Στα κορίτσια, η μικτή ομάδα των Νεανίδων, αποτελούμενη από αθλήτριες των Δελφινιών και του Οξυγόνου αντιμετώπισε την ομάδα του Μακεδονικού. Οι κοπέλες του συλλόγου μας έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και αν και ήταν ο πρώτος τους αγώνας κατάφεραν και σκόραραν αρκετές φορές.

Στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι πολύ μικροί σε ηλικία αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες που εφεξής θα αποτελούν και τα εφόδιά τους στην πορεία και εξέλιξή τους.

Οι διοργανωτές του Τουρνουά δημιούργησαν φιλόξενο και ιδανικό κλίμα για τους αθλητές βοηθώντας σημαντικά στην διεξαγωγή των αγώνων ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των γονέων των παιδιών της ομάδας του Οξυγόνου που ετοίμασαν και προσέφεραν εδέσματα στους συμμετέχοντες.