Αρχική

Επιτραπέζια Αντισφαίριση - ΣΕΑ Κοζάνης Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα Βέροιας (φωτο)

Με τη συμμετοχή 187 αθλητών και αθλητριών από Αθήνα, Θεσ/νικη, Βόλο, Χίο, Γιάννενα, Καβάλα, Κοζάνη, Βέροια, Φλώρινα, Σέρρες, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Έδεσσα και Πολύγυρο, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου στη Βέροια το πρώτο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα για το 2014. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με 23 αθλητές και αθλήτριες και ήταν η μεγαλύτερη αποστολή σωματείου.

  Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολλούς αγώνες και να γευτούν όλα τη χαρά της νίκης αλλά παράλληλα να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν την αίσθηση της ήττας. Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών και των αθλητριών μας κρίνεται επιτυχημένη και ελπιδοφόρα. Ιδιαίτερα για τα παιδιά που συμμετείχαν για πρώτη φορά η εμπειρία τέτοιων αγώνων ήταν πρωτόγνωρη και την απόλαυσαν.

Σημαντική συμβολή στους αγώνες είχαν και τρεις καταξιωμένοι διαιτητές της Κοζάνης (Κασνάκης, Στεφανίδης, Πανουκίδης), που επιλέχτηκαν μάλιστα να διαιτητεύσουν και τους τελικούς με απόλυτη επιτυχία.Στην κατηγορία των εφήβων (27 συμμετοχές), ο Α. Παναγιωτίδης κατέλαβε την 8η θέση, ο Δ. Γεωργούλας την 10η, ο Β. Μίχος τη 14η, ο Μ. Στεφανίδης την 21η, ο Κ. Ρήνος την 24η και ο Κ. Σημαδόπουλος την 26η. Στην κατηγορία των κορασίδων (21 συμμετοχές) η Ε. Κασνάκη την 9η και Α. Πίτση την 17η. Στην κατηγορία των παίδων (68 συμμετοχές) ο Ε. Κούτσιανος την 39η, ο Α. Τσιφτσής την 42η, ο Θ. Παυλίτσας την 46η, ο Β. Παπστέργιος την 49η, ο Ιακωβίδης Ορ., την 50η και  ο Ιακωβίδης Οδ., την 52η. Στην κατηγορία των παγκορασίδων (24 συμμετοχές) η Σ. Γκλούμπου τη 18η, η Ά. Διδασκάλου τη 19η και η Μ. Μουρατίδου την 21η. Τέλος στην κατηγορία των παμπαίδων (48 συμμετοχές) ο Θ. Σιδέρης την 11η, ο Χ. Ιορδανίδης την 34η, ο Ε. Χατζησάββας την 39η, ο Ι. Ιορδανίδης την 42η, ο Γ. Παπαθωμάς την 45η και ο Χ. Σκόρδας την 47η.
Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστικότητά τους όσο και για το ήθος και την εν γένει παρουσία τους στους αγώνες. Ευχαριστεί επίσης τους γονείς που βοήθησαν στη μεταφορά όλων των παιδιών στη Βέροια.