Αρχική

Επιστρέφει ο Ιωνικός Βαθυλάκκου στα «σαλόνια» της ΕΠΣ Κοζάνης…

ionikosΜετά από 2 χρόνια απουσίας από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης, ο Ιωνικός Βαθυλάκκου θα επιστρέψει στην ενεργό δράση από το φετινό πρωτάθλημα, στην Γ’ κατηγορία.

Την επαναλειτουργία της ομάδας του Ιωνικού Βαθυλάκκου, αποφάσισαν μια ομάδα νεαρών με μεράκι, του χωριού και όχι μόνο.  Το ρόστερ της ομάδας το οποίο μέχρι στιγμής αριθμεί 22 παίκτες, αποτελείτε από νεαρούς της ευρύτερης περιοχής με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Στον πάγκο της ομάδας ο Παναγιώτης Χατζηιωαννίδης.

Το νέο ΔΣ

Πρόεδρος: Κιρτικίδης Ηλίας

Αντιπρόεδρος: Κιρτικίδου Μαρία

Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος

Αναπλ. Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντινίδης Κοσμάς

Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Παταπούδης Γεώργιος

Εκπρόσωπος ομάδας: Χατηλαζάρου Ελευθέριος

Ταμίας: Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Μέλη: Μακρής Κωνσταντίνος, Ελευθεριάδης Ελευθέριος, Μαργαρίτης Χρήστος, Κωνσταντινίδης Νεόφυτος, Χινιτίδης Γιάννης, Κιρτικίδου Μαριάνθη

Η ομάδα έχει ξεκινήσει μίνι προετοιμασία από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ενόψει της συμμετοχής της στο κύπελλο της ΕΠΣ  Κοζάνης που θα πραγματοποιηθεί στις 31/8 και 1/9.  Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού για τη νέα περίοδο 2013-2014, που τον βρίσκει στο ξεκίνημα μιας νέας αρχής και χρειάζεται στήριξη. Η τιμή της κάρτας είναι 15  ευρώ και οι κάτοχοι της θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ομάδας.