Αρχική

Επιθετική ενίσχυση της Καστοριάς

Σε μια ουσιαστική προσθήκη για την επιθετική ενίσχυσή της προχωρά η Καστοριά, κόβοντας την... κορδέλα στις καλοκαιρινές μεταγραφές της. Σύμφωνα με πληροφορίες του , ο πρόεδρος των «γουναράδων», Νίκος Πεπελίδης έδωσε τα χέρια με τον Φώτη Σιδέρη και υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία άμεσα αναμένεται να «κλείσει» και τυπικά. 


Πρόκειται για 21χρονο φορ, που έκανε εξαιρετική χρονιά με την Πρέβεζα στον όμιλο των Καστοριανών (16 γκολ), ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει και άλλες ομάδες, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Νίκη Βόλου.
 Ο Σιδέρης λίγο έλειψε με τα γκολ του να οδηγήσει τους Ηπειρώτες στη σωτηρία, ενώ πλέον αλλάζει παραστάσεις στην καριέρα του.
Παράλληλα, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας «φουλάρει» και για ακόμα έναν επιθετικό, με ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες, τον Λάμπρο Χανιώτη (φωτό κάτω)! Ήδη έχουν υπάρξει επαφές των δυο πλευρών και είναι πιθανό να προκύψουν και θετικές εξελίξεις. Ο 32χρονος στράικερ με τη μεγάλη καριέρα έπαιζε πέρυσι στον Σαρωνικό Αίγινας και παλιότερα σε Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικό, Εθνικό Αστέρα, Αιγάλεω και Απόλλωνα Σμύρνης.
Εξάλλου, τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες μεταγραφικές εξελίξεις, όπως και στο θέμα προπονητή, αλλά και γενικά εκπλήξεις, ενώ θα ανακοινωθούν και κάποιες ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Τέλος, ο Νίκος Πεπελίδης με δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές των παικτών και αυτό οφείλεται σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα, με τον τρόπο πληρωμής από τράπεζες του εξωτερικού. Αυτά για να προλάβουμε τις κακές γλώσσες. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τίμιοι, τυπικοί. Θα υπάρχει διαφάνεια. Δεν υπάρχει ανησυχία για τη μικρή αυτή ολιγωρία και οφείλουμε να εξάρουμε την υπομονή των παικτών».dokari.gr