Αρχική

Εναρξη Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη της επανιδρυθύσας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη στο κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Κοζάνης την Παρασκευή 23-8-2013.

Περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου όπου τους υποδέχθηκαν το Δ.Σ. της Κοζάνης καθώς και οι προπονητές της ακαδημίας Νίκος Αντωνιάδης, Αλέκος Καπρινιώτης και Σάκης Τζηκαλιός.

Μετά το «καλωσόρισμα» από τον πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη και τους προπονητές, οι μικροί επίδοξοι άσσοι (μεταξύ τους και αρκετά κορίτσια) φόρεσαν από ένα μπλουζάκι της ακαδημίας και αφού χωρίστηκαν ηλικιακά κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη τους προπόνηση.

Στόχος του Φ.Σ. Κοζάνη είναι η δημιουργία μίας αξιόπιστης ακαδημίας ποδοσφαίρου βασισμένης σε σύγχρονα πρότυπα έτσι ώστε οι αυριανοί άσσοι της ομάδας να προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Ταυτόχρονα η ακαδημία της Κοζάνης φιλοδοξεί να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες στα μικρά παιδιά που θέλουν να κάνουν φίλους μέσω του αθλητισμού παράλληλα με την σωστή εκγύμναση τους στο δημοφιλέστερο σπορ.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας (Τσόντζα 3-5 πάνω από Συνεταιριστική Τράπεζα) από 11.00 – 14.00 (τηλ. 24610 34489). Το τηλέφωνο επικοινωνίας εκτός ωρών γραφείου είναι το 6936 914 126.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από την «πρώτη» της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη στο group fc kozani στο facebook.

Watch this video on YouTube.