Αρχική

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ 2-2

    Προτελευταία αγωνιστική για το κλείσιμο του πρωταθλήματος Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ο Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής υποδέχτηκε των Απόλλων Αυλών στο γήπεδο Πρωτοχωρίου.
     Ένα πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την κατοχή του υπέρ της αέρα. Μπήκε δυνατά και κρατούσε τους χώρους ψηλά με πίεση πράγμα το οποίο δεν επέφερε καρπούς. Έπειτα από δύο σημαντικά λάθη η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Έτσι έδειχνε το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι να έχουν καθαρίσει το ματς.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε χωρίς άγχος με το νου του να παίξει ποδόσφαιρο. Παρά το κατά του σκορ πίεσε αρκετά για να ανατρέψει το σκορ και τα κατάφερε με το πρώτο γκολ να έρχεται στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου. Έπειτα η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε να αγχώνεται και σε ένα κερδισμένο κόρνερ σημείωσε το αυτογκόλ.
     Ο αγώνας τελείωσε με σκορ δύο δύο και αποδείχτηκε ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά τον αέρα ώστε να σημειώσει κάποιο τέρμα.
     Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες και πάντα επιτυχίες.
    Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την πολύτιμη συμμετοχή τους και να ενημερώσουμε ότι τα νικηφόρα λαχεία είναι τα εξής: το νούμερο 3945 κερδίζει το μπουκάλι στο καφέ μπαρ Mode, το νούμερο 3898 κερδίζει 20€ κρέας από το κατάστημα Παπακωνσταντίνου και το νούμερο 3819 κερδίζει τρία είδη της αρεσκείας του στην πιτσαρία O' Sole Mio Ζάμπακας Χρήστος. 
Φάσεις από τον αγώνα.