Αρχική

ΕΚΑΣΔΥΜ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Απόλλων Πτολεμαΐδας – ΓΣΚ Λασσάνης 73-65

Απόλλων Πτολεμαΐδας 

Ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδας και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό είναι σίγουρο ότι θα το θυμούνται για καιρό.


Οι 2 ομάδες δικαιολογώντας απολύτως το τίτλο του ντέρμπι που είχε το παιχνίδι, προσέφεραν πλούσιο θέαμα, σασπένς και όμορφες ενέργειες, ενώ χρειάστηκε και η πεντάλεπτη παράταση για να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ πέρασε από το πρώτο λεπτό μπροστά και παίζοντας με ένταση και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ψηλότερη και εμπειρότερη ομάδα του ΛΑΣΣΑΝΗ.
Στο φιλμ του αγώνα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι ο μεν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έπαιρνε διαφορές 7-8 πόντων, ο δε ΛΑΣΣΑΝΗΣ έβρισκε πάντα τον τρόπο να επιστρέφει και να μένει κοντά.
Ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην επίθεση ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και μάλιστα τόσο στην περιφερειακή όπου με προεξάρχουσα αφενός την ΚΡΑΝΙΩΤΑΚΗ που έκανε εκπληκτική εμφάνιση τόσο εκτελεστικά, όσο και δημιουργικά και την ΚΑΡΑΚΟΥΛΑ να τελειώνει φάσεις μέσα στο ζωγραφιστό, να κερδίζει φάουλ και να είναι εξαιρετική από την γραμμή των βολών,έχοντας να αντιμετωπίσει την δυνατή γραμμή των ψηλών του ΛΑΣΣΑΝΗ.
Βεβαίως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προκειμένου να φτάσει στην νίκη είχε σε εξαιρετική ημέρα όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν και προσέφεραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου με αυταπάρνηση και ομαδικότητα που εντυπωσίασε, υπερβάλοντας μάλιστα εαυτούς και κάποια προβλήματα τραυματισμών που δεν στάθηκαν αρκετά να τις καταβάλουν.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια ,που μας προσέφεραν υπέροχες στιγμές ομαδικότητας, πάθους, ταλέντου και μπασκετικού μυαλού.
Συγχαρητήρια βεβαίως και στην πολύ καλή ομάδα του ΛΑΣΣΑΝΗ που κινήθηκε σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας