Αρχική

Εθνικός Κοζάνης – χάντμπολ ΑΞΙΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥ!

 Άξιοι επαίνου οι αθλητές της πόλης, που τιμήθηκαν σήμερα από το δήμο Κοζάνης με πρωτοβουλία της ΟΑΠΝ, σε μια ομολογουμένως όμορφη και σεμνή εκδήλωση στο ΔΑΚ Κοζάνης.


   Παρουσία αθλητών, γονέων, ανθρώπων του αθλητισμού και του πολιτισμού, απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα στους αθλητές και τις ομάδες της πόλης που κατέλαβαν θέσεις στην τριάδα, σε πανελλήνια διοργάνωση, ή σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες, κατά τα έτη 2015 και 2016.
   Το ΔΑΚ πλημμύρισε από τις όμορφες παρουσίες των κοριτσιών του Εθνικού, που τρεις από τις κατηγορίες του, τιμήθηκαν με το παραπάνω δίπλωμα. Οι γυναίκες για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2, οι παγκορασίδες Α' για την κατάκτηση της 3ης θέσης και οι παγκορασίδες Β' για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
   Ο Εθνικός με την πολυπληθή παρουσία του στα βραβεία, έκλεψε την παράσταση καθώς συνολικά βραβεύτηκαν πάνω από 60 αθλήτριες του! Αποτελώντας τον μόνο σύλλογο της πόλης που διακρίνεται επί σειρά ετών σε ομαδικό άθλημα.
   Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, είτε βραβεύτηκαν είτε όχι. Τους παροτρύνουμε όλους να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και να είναι βέβαιοι ότι οι επιτυχίες θα έρθουν.

  Επίσης συγχαίρουμε το δήμο Κοζάνης για την όμορφη εκδήλωση και τα ΜΜΕ της πόλης που βρέθηκαν στην εκδήλωση για να προβάλλουν τα παιδιά και τις επιτυχίες τους.