Αρχική

Δυτική Μακεδονία στο ρυθμό των μπαράζ - Πανέτοιμος ο Εορδαϊκός

Σε ρυθμούς... Γ' Εθνικής βρίσκονται πλέον οι πρωταθλητές των τοπικών Ενώσεων ποδοσφαίρου της χώρας μας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας  καθώς την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει το μίνι πρωτάθλημα ή αλλιώς τα μπαράζ ανόδου, με τις ομάδες να ρίχνονται στη "μάχη" για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που οδηγεί στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Το μίνι πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 10/5 και θα ολοκληρωθεί στις 31/5.


Στον τέταρτο  όμιλο, συμμετέχουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Κοζάνης , ΕΠΣ Καστοριάς , ΕΠΣ Φλώρινας  και ΕΠΣ Γρεβενών .
Το νομό Κοζάνης εκπροσωπεί το θεωρητικά μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική  Εορδαϊκός , την Καστοριά ο Παναργειακός , την Φλώρινα ο ΠΑΣ Φλώρινας  και τα Γρεβενά η ΑΕΠ Βατολάκκου.
Πανέτοιμος ο Εορδαϊκός
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει μια Αρχαία Ελληνική ρήση κι αυτό το γνωρίζουν καλά στην Πτολεμαΐδα που δε θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο λάθος με πέρυσι. Οι ανθρακωρύχοι είχαν δώσει και πέρσι το παρόν στα μπαράζ ανόδου σαν το μεγάλο φαβορί αλλά στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο η Θύελλα Φιλώτα . Φέτος προσγειωμένοι και γνωρίζοντας  ότι δεν αρκεί να είσαι μόνο φαβορί στα χαρτιά αλλά και στο χόρτο οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού ρίχνονται στην μάχη αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και να κερδίσουν την πολυπόθητη άνοδο.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 4ο όμιλο
1η αγωνιστική
Κυριακή 10/05/2014 – 5.00μ.μ.
ΠΑΣ Φλώρινας – Εορδαϊκός (ΔΑΚ Φλώρινας)
Κατσικογιάννης Αλ., Κάραλης Ελ., Κόλλιας Αθ. (Ηπείρου)
Παναργειακός – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (γήπεδο Άργους Ορεστικού)

Μπαλατσούκας Κ., Τίκας Δ. (Θεσπρωτίας),Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου)