Αρχική

Δυναμικά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα περίοδος για την ομάδα πόλο των Δελφινιών Πτολεμαΐδας .

   Δυναμικά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα περίοδος για την ομάδα πόλο των Δελφινιών Πτολεμαΐδας των οποίων  οι προπονήσεις πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από τις 15 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα διανύει σε απόλυτη ομαλότητα

τηνπερίοδο προετοιμασίας η οποία θα διαρκέσει έως τα ηλικιακά πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν από το νέο έτος. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από τις 20:00 έως τις 22:15 και το Σάββατο από τις 16:15 έως 18:30.

Οι αγωνιστικοί στόχοι που έχουν θέσει, ο σύλλογος και ο προπονητής Λουκάς Νίτσας, έχουν ανέβει κατά ένα επίπεδο πιο ψηλά σε σχέση με πέρσι. Στην κατηγορία των Εφήβων, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών, τα Δελφίνια θα συμμετάσχουν σε ένα ακόμη πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει σύντομα στη Βόρειο Ελλάδα. Στη διοργάνωση αυτή θα λάβουν μέρος συνολικά 14 σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης και η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ από τη Σόφια της Βουλγαρίας. Για την κατηγορία των Νέων Ανδρών έχουν ήδη προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια και συμμετοχή σε περιφερειακά τουρνουά.
Ένας από τους ευρύτερους στόχους του συλλόγου είναι να ενδυναμωθούν τα τμήματα υποδομών του πόλο που συγκροτούνται από παιδιά μικρότερων ηλικιών (Παίδων, Mini Παίδων και Κορασίδων) καθώς αυτά είναι τα τμήματα στα οποία «εκκολάπτονται»  οι μελλοντικοί πολίστες και πολίστριες που θα ενσωματωθούν στο υπάρχον αθλητικό δυναμικό του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό φέτος προστέθηκε το Νέο Τμήμα «Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης», που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9 ετών και άνωκαι το οποίο λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8:00 έως 9:30 το απόγευμα.
Έχοντας την αμέριστη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας και του Δήμου Εορδαίας αλλά πρωτίστως έχοντας το μεράκι, τη διάθεση και τον ενθουσιασμό των παιδιών στο μέγιστο βαθμό τους, η ομάδα πόλο των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ μπορεί να προγραμματίζει με αντικειμενικότητα και προοπτική.
         Οι αθλητές που απαρτίζουν το τμήμα Water Polo είναι:
Τερματοφύλακες: Καλαϊτζόπουλος Αναστάσιος (‘95), Πατζούρης Ζήσης (‘97) Χονδροματίδης Ιάκωβος (‘97), Μπομπαράς Απόστολος (‘99)
Φουνταριστοί: Κεφαλόπουλος Χρυσόστομος (‘95), Ζώρος Νίκος (‘98)
Αμυντικοί: Κωνσταντινίδης Ιωάννης (‘96), Κατσίνας Στέφανος (‘98)
All around: Σίσκος Χρήστος (‘95), Ιωαννίδης Αλέξανδρος (‘98)
Περιφερειακοί: Σαμαράς Γεώργιος (‘95), Δαλκερανίδης Αντώνιος (‘95), Κοσμολιάπτσης Βασίλειος (‘96), Κίλας Ηλίας (‘97), Αναγνώστου Αθανάσιος (‘97), Παπαδόπουλος Ηλίας (‘97), Παπαδόπουλος Θεοδόσης (‘97), Δεληγιώργης Απόστολος (‘98), Ελευθεριάδης Ιωάννης (‘98), Λιούρης Κων/νος (‘98), Μιμιλίδης Θεμιστοκλής (‘98), Μωισιάδης Νικόλαος (‘98), Χαριζόπουλος Ιωάννης (‘99), Ψαρράς Νικόλαος (‘98), Κουτρούδης Ιωάννης (‘98), Σκόντας Γεώργιος (2000)
Κορασίδες (περιφερειακές): Κιάνα Ελπίδα (‘95), Τιμιάνη Άννα (‘97), Ίτσκου Ιωάννα (‘97), Καραθανάση Αθηνά (‘98)
Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στις «Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης» ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/ενημέρωση μπορούν να επικοινωνούν με τον Προπονητή στο τηλέφωνο 6979793516 ή με τη Γραμματεία στο 2463080030.
Γραφείο Τύπου