Αρχική

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

 

Μία από τις εκπλήξεις που σχεδίαζε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης για την πίτα του Γυναικείου τμήματος ήταν να παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μακεδόνες Αξιού στην οποία ομάδα αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία η δική μας αθλήτρια Μαριαλένα Δραγουμάνου και ήδη η αγωνιστική παρουσία της συζητιέται στην Α1 του βόλεϊ.

Δυστυχώς για επαγγελματικούς του λόγους δεν κατάφερε ο κ. Ποντίκας να βρεθεί στην Κοζάνη την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 όταν κόψαμε τη βασιλόπιτα του Γυναικείου τμήματος. Πάντως ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Ποντίκα για τα καλά του λόγια στη σελίδα του Συλλόγου «Μακεδόνες Αξιού» στο facebook. Παραθέτουμε αυτούσια την σχετική ανάρτηση:

"Ο Πρόεδρος του ΔΣ των Μακεδόνων Αξιού κ. Νίκος Ποντίκας ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Διοίκηση του Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team για την πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου και εύχεται σε όλους του αθλητές του υγεία και επιτυχίες. Δοθείσης της ευκαιρίας, οι Μακεδόνες ευχαριστούν την Διοίκηση του Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team και ειδικά τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Παφίλη για την μακρόχρονη συνεργασία των δύο συλλόγων, η οποία συνεργασία έφερε στην ομάδα των Μακεδόνων, μεταξύ άλλων την αρχηγό μας Mariale Dragoumanou, αλλά και την Mary Kollia η οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α1 με την ομάδα μας όσο και πέρυσι κατά την επάνοδό μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία και φιλία να κρατήσει για πολλά έτη ακόμα."