Αρχική

ΔΕΛΦΙΝΙΑ = ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ SWIMMING CUP ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

delfiΠρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας κατακτώντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη των κολυμβητικών αγώνων  «2nd  Vodafone Swimming Cup» που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Μετά την περσινή κατάκτηση του ίδιου Cup, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ έδωσαν συνέχεια στην επιτυχία τους ανεβαίνοντας για μία ακόμα φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της συγκεκριμένης διοργάνωσης ενώ, παράλληλα, η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά πλέον λίστα των επιτυχιών που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια.

Στην προαγωνιστική  κατηγορία τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ συμμετείχαν με  49 αθλητές που κατέκτησαν συνολικά : 29χρύσα μετάλλια,  18 αργυρά και 14 χάλκινα (πρώτη ομάδα).

Στην αγωνιστική κατηγορία συμμετείχαν 28 αθλητές που κατέκτησαν συνολικά : 17 χρυσά, 16 αργυρά και 14 χάλκινα μετάλλια (δεύτερη ομάδα)

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 27 ομάδες.

Με το αίσθημα της ικανοποίησης, που προσφέρουν επιτυχίες όπως αυτές που πετυχαίνουν τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ, αθλητές και προπονητές έχουν, πια, το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες διοργανώσεις με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή παρουσία. Μία παρουσία που μέχρι σήμερα, επιβραβεύει επάξια την προσπάθεια που καταβάλει η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία της Πτολεμαΐδας, στο σύνολό της.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

www.delfiniaptol.gr