Αρχική

Δίπλα στον αθλητή του Πολυνείκη Καλαμάρα ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού - Φεύγει για Ουκρανία ο Αϊδινιώτης

Μια ανάσα από την τελική μάχη βρίσκεται ο αθλητής των «πράσινων» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία των 81 κιλών.

Ο Πολυνείκης Καλαμάρας είναι στην Ουκρανία από τις αρχές του μήνα για την προετοιμασία του.Η ζύγιση θα γίνει αύριο και θα προκύψει άμεσα ο πρώτος αντίπαλος του κοζανίτη πυγμάχου του τριφυλλιού και της Εθνικής  στο Ευρωπαϊκό που αρχίζει στο Χάρκοβο. 

Μαζί με τον αθλητή του και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σταύρο Καλαμάρα, θα βρίσκεται κι ο Γιάννης Αϊδινιώτης που αναχωρεί σήμερα, μέσω Τουρκίας, για την Ουκρανία.Ο δάσκαλος και στυλοβάτης του τμήματος μποξ του Παναθηναϊκού έχει πάρει το αναγνωρισμένο δίπλωμα της προπονητικής της AIBA κι έτσι θα ενισχύση την παρουσία του Καλαμάρα, έχοντας το δικαίωμα να καθίσει στο ρινγκ. Καθοδηγώντας τον Πολυνείκη, ο οποίος στο υψηλότερο επίπεδο διαθέτει το ανάστημα να ανταπεξέλθει κόντρα σε καλούς αντιπάλους και να φέρει τη διάκριση.Ο Αϊδινιώτης με τη βοήθεια των χορηγών του PAO boxing Club θα είναι παρών, κάτι που δεν θα συμβεί με τον προπονητή του μποξέρ του Ολυμπιακού, Τσανικίδη, μιας και οι ερυθρόλευκοι δεν έβγαλαν μπάτζετ για την αποστολή. 

Μια από τις τελευταίες προπονήσεις με τον Ισπανό  πυγμάχο