Αρχική

Δίνει τα ρέστα του…για την πρώτη νίκη

Ο Μακεδονικός Κοζάνης υποδέχεται την Κυριακή 11  Νοεμβρίου στο "ΔΑΚ " τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ΄ εθνικής και με ανακοίνωσή της η ομάδα, καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά της.


Η ανακοίνωση:
«Με "όπλα" του το αγωνιστικό πάθος, τη θέληση για την πρώτη νίκη , αλλά και την υποστήριξη του κόσμου, ο Μακεδονικός υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα (11/11, 15:00) στο «ΔΑΚ» τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ΄ εθνικής.
Το ζητούμενο είναι να έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων , που απ’ ότι φαίνεται θα την έχει. Όπως την είχε στη πρεμιέρα με τα Γρεβενά Αεράτα.
Φίλαθλε του ποδοσφαίρου , η ομάδα μας σε χρειάζεται στο πλευρό της στον αγώνα της απέναντι στους Κατερινιώτες , ώστε να πετύχει τη πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό, λοιπόν, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ δίπλα της
Η παρουσία του κόσμου είναι για μας το πιο σημαντικό κομμάτι και με την αγωνιστική συμπεριφορά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο αυτό υπερήφανο που έρχεται στο γήπεδο.
Το Δ.Σ του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τους φετινούς στόχους της. Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία και για τη σωστή προσέγγιση και την μεταχείριση που πρέπει να του γίνει από μέρους των Διοικούντων του Μακεδονικού, αποφασίσαμε να κρατήσουμε χαμηλό το κόστος των εισιτηρίων. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ, η προπώληση 3 ευρώ και για τους μαθητές δωρεάν».