Αρχική

Γ' ΕΠΣΚ: Αγγλικό σκορ στο Δρέπανο

Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης – Αίας  Μικροβάλτου 5-3
 Τελικά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται; Μάλλον ναι, αφού το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (13ης) της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, το «λαβωμένο» λόγω απουσιών Μικρόβαλτο που ήταν πίσω στο ημίχρονο με 4-0, αντεπιτέθηκε στο β΄ ημίχρονο που είχε μείνει με 10 παίκτες -δεν υπήρχε

αναπληρωματικός παίκτης να αντικαταστήσει παίκτη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού-, πέτυχε 3 γκολ και τελικά ηττήθηκε με 5-3 αφού προσπάθησε για το «θαύμα» της ανατροπής!

Πέρα από την αντίδραση των παικτών του Αίαντα Μικροβάλτου στην επανάληψη, η τυπικά γηπεδούχος -το παιχνίδι έγινε στο Δρέπανο- νεανική ομάδα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕ Κοζάνης, πήρε μια δίκαιη νίκη αφού τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε 4 γκολ και είχε και δοκάρι, ήταν η ομάδα που έδειξε ιδιαίτερες αρετές και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Το φιλμ του αγώνα
1-0 στο 9΄με κεφαλιά από τον Σταυριανουδάκη.
Στο 28΄ δοκάρι για τους γηπεδούχους, με δυνατό σουτ από 3 μέτρα και πλάγια.
2-0 στο 32΄ απόν το Δ. Κασαπίδη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Αίαντα και με προβολή σκόραρε.
3-0 στο 37΄ με τρομερό σουτ του Σταυριανουδάκη (2ο προσωπικό γκολ) από το ύψος της περιοχής, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή ότι ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.
4-0 στο 45΄ με κοντινό σουτ από τον Τσαμπούρη.
4-1η μείωση στο 50΄ από το Γιώργο Παπαδημητρίουπου ξέφυγε σε μπροστινή μπαλιά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.     
4-2 στο 63΄ με πέναλτι από τον Αντώνη Γιαννόπουλο, πέναλτι που κέρδισε ο Θεοδουλίδης όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Τσέπουρα που έπεσε άτσαλα επάνω του σε διεκδίκηση στη μικρή περιοχή.
5-2 στο 81΄από τον Βαγγέλη Ντίνα, με κοντινή κεφαλιά στο ανυπεράσπιστο τέρμα.
5-3 στο 84΄από τον Αντώνη Γιαννόπουλο (2ο προσωπικό), που κεφαλιά μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε χτύπημα κόρνερ.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ΑΕ Κοζάνης, προσπέρασε στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα του Αίαντα, καταλαμβάνοντας πλέον αυτή την 4η θέση.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Μικροβάλτου, παρά την ήττα, μόνο «κέρδη» θα πρέπει να προσμετρήσει από το παιχνίδι, με την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο β’ ημίχρονο, με τα τόσα προβλήματα της περιόδου αυτής…
Καλή η διαιτησία των Δ. Σουλίδη – Γκέκα – Βαξεβάνου.
Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης  (Φουρκιώτης Στ.): Τσέπουρας Αντ., Κουτσουσίμος Γεώρ., Κόρδας Ευάγ. (68΄ Αβραμίδης Δημ.), Ζιάκας Κων., Μπακόλας Χρήσ., Κυρζόπουλος Ιωάν., Γκάργκας Σ., Παπαδόπουλος Ιωάν. (9΄ Τσιούρας Αλεξ.), Σταυριανουδάκης Βασ., Τσαμπούρης Γεώρ. (68΄ Ντίνας Ευάγ.), Κασαπίδης Δημ.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Δεληζήσης Νεσ., Γκερνιώτης Παν., Αρνίδης Παν., Maloku Erv..
Αίας  Μικροβάλτου(Μαρκόπουλος Βασ.): Καβουρίδης Νίκος, Θεοδουλίδης Κων/νος, Μαρκόπουλος Βασίλης, Θεοχάρης Απόστολος, Σαΐτης Γεώργιος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Μανάδης Γιάννης, Τζιούτζιος Γιώργος, Τζουκόπουλος Απόστολος, Μάστορας Χάρης, Παπαδημητρίου Γιώργος.


Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr