Αρχική

Γ' Εθνική: Πυρσός Γρεβενών - Η ομάδα είναι του Νομού και ΟΧΙ του προπονητή

Πρωτόγνωρα πράγματα είδαμε να εξελίσσονται την Παρασκευή το απόγευμα. Μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου της ομάδας του Πυρσού μας έκανε γνωστό ότι...
ο προπονητής και κάποιο ακόμα άτομο από το προπονητικό τιμ δεν θέλουν να δείχνουμε το ματς της ομάδας του Πυρσού μαγνητοσκοπημένο γιατί υπάρχουν "εικασίες"  ότι δίνουμε Dvd σε άλλες ομάδες.


Εμείς σεβόμαστε τη θέση του προπονητή και της διοίκησης (αν και είχαμε δικαίωμα να υπάρξει αναμετάδοση μιας και το γήπεδο είναι δημοτικό και η ομάδα δεν έχει τηλεοπτικά συμβόλαια). Παρόλα αυτά εμείς αποκαλούμε αυτούς τους 2 "ψεύτες" (προπονητή και άτομο του τεχνικού τιμ) και άμα θέλουν ας κινηθούν νομικά. Εγώ σας απέδειξα ότι είστε "ψεύτες" από την στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Πυρσός δεν είναι κτήμα κανενός και εσείς στερείτε από τον κόσμο να τον παρακολουθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες (χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα εννοείτε).
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Συγνώμη Βασίλη, Χρήστο, Γιάννη, Βούλα, που δεν θα μπορέσετε να λόγω των "εικασιών" του προπονητή να δείτε το ματς επειδή δουλεύατε την Κυριακή.
ΥΓ1.Είναι τυχαίο που την άποψη την εξέφρασε την ίδια μέρα που έδωσε συνέντευξη σε άλλο τοπικό κανάλι ο προπονητής;
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΥΓ2.Όσο για τις αναμεταδόσεις των αγώνων του Πυρσού μας το ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού (Πάλλης Α.), το Δ.Σ και τοπικός άρχοντας μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και εννοείται χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα από την ομάδα.
ΥΓ3. Θέλετε στόματα και αυτιά κλειστά, δυστυχώς τα δικά μας ήταν θα είναι ανοιχτά.


ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ