Αρχική

Γ' Εθνική Μπάσκετ: Στη σκιά της κόντρας ... άδειο το ΔΑΚ Κοζάνης....!!

Στη σκιά της κόντρας μεταξύ σωματείων του Δήμου Κοζάνης και ΟΑΠΝ διεξάγονται τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική  Μπάσκετ .
Μόνο περήφανους δε μπορεί να μας κάνει αυτό που συμβαίνει  τις τελευταίες ημέρες κι αφορά τον αθλητισμό της πόλης κι αν δεν πέσει  νερό στο κρασί κι από τις δύο πλευρές το μόνο θύμα θα είναι ο τοπικός αθλητισμός.


Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται κάποιοι με τις ενέργειές τους κατάφεραν να αδειάσουν   το ΔΑΚ Ιωάννης Σκαρκαλάς κι από ένα  αθλητικό πανηγύρι που γινόταν να κινδυνεύει να θυμίσει ησυχία νεκροταφείου.
Σε συνέχεια της αποχής και διαμαρτυρίας  των ομάδων από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το  τοπικό ντέρμπι μεταξύ Διόσκουρων και Σιάτιστας ,ελέω "μνημονίου " από τον ΟΑΠΝ θα διεξαχθεί στο Βελβεντό σαν ένδειξη διαμαρτυρίας των Διόσκουρων για το Χαράτσι και την πολιτική που θέλει να εφαρμόσει ο ΟΑΠΝ.
 Αν πραγματικά η νέα δημοτική  αρχή θέλει να σκύψει στα πραγματικά προβλήματα των ομάδων (τα οποία  δημιούργησε με τις αποφάσεις της και η παλιά δημοτική αρχή ) ας ξεκινήσει μια συζήτηση  σε νέες βάσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή.