Αρχική

Γ' Εθνική: Κοζάνη: Σοκ με Κ. Παπαδόπουλο - Δύσκολη έξοδο του Πυρσού στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο - Τέλος από Κάστορα ο Καλύβας - Για σερί νικών η Καστοριά

 αμφίβολος  ο Σκέρντι Χαματάι για το παιχνίδι της Κυριακής 

 Κοζάνη: Σοκ με Κ. Παπαδόπουλο 
«Πάγωσαν» στην ομάδα του Γιάννη Παρασκευά, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει τη χρονιά!
Ακριβό αποδείχθηκε το τίμημα της κυριακάτικης νίκης-πρόκρισης με τον Καμπανιακό στο Κύπελλο για Κοζάνη. Δυστυχώς, οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κυριάκου Παπαδόπουλου επιβεβαιώθηκαν.
Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ των ερυθρόλευκων υπέστη τελικά ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργείο, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της χρονιάς (περίπου ένα πεντάμηνο εκτός δράσης). Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη σοβαρή ατυχία για τους Κοζανίτες, αφού ίδιο τραυματισμό με τον Παπαδόπουλο είχε πρόσφατα και ο αριστερός μπακ, Γιώργος Συμεωνίδης.
Εξάλλου, στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας υπάρχει ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση, ενώ για τον δύσκολο αγώνα στη Λάρισα την Κυριακή με την πρωτοπόρο ΑΕΛ αμφίβολος είναι και ο Σκέρντι Χαματάι. Ο νεαρός μέσος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και γυμνάζεται ατομικά, ενώ προληπτικά θα υποβληθεί σε μαγνητική. Πάντως, πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό για τον Χαματάι.

Δύσκολη έξοδο του Πυρσού στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο
Ο Σωτήρης Μαυροδήμος περιμένει κάτι θετικό, μετά την ήττα από τη Λάρισα και την εντός έδρας ισοπαλία με το Θεσπρωτό, για να κρατηθούν ψηλά στην κατάταξη οι πράσινοι, ενώ θα επανέλθουν οι Τζερεμές-Κοτσαντίσογλου, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή.

Τέλος από Κάστορα ο Καλύβας
Παρελθόν από την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, τον ακολουθεί πιθανότατα ο Θάνος Μπορόζης
Παρελθόν από τον Κάστορα αποτελεί ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Καλύβας, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να αποχωρήσει, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό. Παράλληλα, κοντά στην πόρτα της εξόδου για την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη βρίσκεται όπως φαίνεται και ο αριστερός χαφ, Θάνος Μπορόζης, που αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο του Καλύβα. Το κλίμα είναι βαρύ στους Καστοριανούς, μετά τη συντριβή από τη Φιλιππιάδα και ο πρόεδρος Σταύρος Μπαχαδέρογλου είναι ενοχλημένος από αρκετούς παίκτες. Όλοι μπαίνουν σε καθεστώς κρίσης και το χειμώνα ίσως υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.


Για σερί νικών η Καστοριά

Βάσεις διάκρισης βάζουν οι «γουναράδες» με την Κρανούλα, μετά το διπλό με το Θεσπρωτικό και πριν τη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη
Την ευκαιρία να «χτίσει» ένα σερί νικών έχει η Καστοριά, που μετά τη νίκη επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού εκτός έδρας (0-2) υποδέχονται την Κυριακή τη Δόξα Κρανούλας, ενώ στη συνέχεια έρχεται στα χαρτιά το τρίποντο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (ίσως η ακριτική ομάδα «αναρριχηθεί» και στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου). Εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι οι τιμωρημένοι Σουμέλας, Βελλίδης αλλά και ο στρατευμένος Τάντσης, ενώ αντίθετα γυρνούν όπως φαίνεται από τραυματισμούς οι Αλεξανδρίδης και Σαββαϊδης.
Την ίδια στιγμή η ομάδα του Κώστα Κορμαρή πήρε το «πράσινο φώς» από τον Δήμο, προκειμένου να πραγματοποιεί μια προπόνηση την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ Καστοριάς πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.
Τέλος την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη φωτογράφιση των «γουναράδων» για το ετήσιο ημερολόγιο, το οποίο λόγω της μεγάλης ζήτησης από Ελλάδα και εξωτερικό, αναμένεται να ξεπεράσει τα 1000 αντίτυπα.
                                                                      
Θεόφιλος Ψυχογιός
dokari.gr