Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – Απόλλων Αυλών 5-0 (φωτο - βίντεο)

Εύκολο απόγευμα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 για την ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, που κατέκτησε μια άνετη νίκη με σκορ 5-0 επί του Απόλλωνα Αυλών, στο φινάλε του 1ου γύρου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας/1ου ομίλου της ΕΠΣ Κοζάνης.
Η φιλοξενούμενη ομάδα, με πολλές απουσίες, παρουσιάστηκε πολύ αδύναμη και παραδόθηκε αμαχητί.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα των Αυλών ξεκίνησε τον αγώνα με εννέα παίκτες, που έγιναν δέκα μετά το 15λεπτο.
Κατόπιν αυτών το παιχνίδι δεν χρήζει περαιτέρω κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ …χαμένων ευκαιριών με τρία δοκάρια (ένα ο Γιαννόπουλος και δύο ο Πουλαράκης) και πετυχαίνοντας σε ρυθμό ρελαντί πέντε τέρματα.
Το πλέον αξιοσημείωτο της συνάντησης και εξόχως συγκινητικό ήταν  το γεγονός, ότι με την επίτευξη του πρώτου γκολ ο σκόρερ Γιαννόπουλος "αποκάλυψε" στην εσωτερική φανέλα τη φωτογραφία του 35χρονου φίλου του Σάκη Τζουκόπουλου που "έφυγε" για το μεγάλο "ταξίδι" στις 2 Νοεμβρίου 2014 και έτρεξε με τους συμπαίκτες του προς την κερκίδα για να το αφιερώσει… (δεν απέφυγε πάντως -και σωστά- την κίτρινη κάρτα του διαιτητή).
Τα γκολ του αγώνα
1-0 στο 11΄ με κοντινή προβολή του Αντώνη Γιαννόπουλου, μετά από κόρνερ του Θεοχάρη
2-0  στο 60΄ και πάλι από τον Αντώνη Γιαννόπουλο με δυνατό σουτ από κοντά
3-0 στο 62΄ χατ-τρικ από τον Αντώνη Γιαννόπουλο από πλάγια θέση μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα
4-0 στο 71΄ με δυνατό σουτ του Πουλαράκη
5-0 στο 82΄ έκλεισε το σκορ ο Σάκης Παπαδόπουλος, στο παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Αίαντα, σε αντεπίθεση και μετά από λάθος αμυντικού
Καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου - Φτάκα - Χρυσοστομίδη, σε ένα παιχνίδι βέβαια με μηδενικό βαθμό δυσκολίας.
Αίας Μικροβάλτου: Αλεξόπουλος Αντώνης, Σαΐτης Γιώργος, Μαρκόπουλος Βασίλης, Χαρισόπουλος Φίλιππας, Καπρίνης Στέργιος, Παπαδόπουλος Σάκης, Πουλαράκης Νίκος, Καραντώνης Κώστας, Θεοδουλίδης Κώστας, Θεοχάρης Απόστολος, Γιαννόπουλος Αντώνης.
Απόλλων Αυλών:   Δημόκας Αθαν., Χερνάντεζ - Λαπατίνας Παν., Κούτσιας Αντ., Βαρταλάμης Ηλ., Μπασδέκης Ευθ., Τρογαίδης Ιωαν., Παπαδόπουλος Γεωρ., Τσιρέκας Νικ., Σαλτσίδης Γεωρ., Λάσπας Βασ., Βαϊσίδης Αν.
Γιατρός αγώνα: Κάτανα Παρασκευή
Γ.Μ.-Α.Γ.