Αρχική

Γ’ Εθνική: Στο Β’ μέρος λύγισε ο Πυρσός

vatolakkiotis.blogspot.com
Εθνικός Φιλιππιάδας- Πυρσός Γρεβενών 2-1
 Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ενώ τα Γρεβενά, προτελευταία, με μόλις ένα πόντο, στο ενεργητικό τους:
Στο 25ο λεπτό ο Γιαννούλης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Εθνικός έφτασε στο 1-0 στο 52΄ με τον Θεοδώρου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλεξίου.

Στο 57΄ ο Μπενίσκος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 65΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν σε σέντρα του Θεοδώρου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Θωμά Λάλλου και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κολιάκης, αλλά η μπάλα βρήκε  το δεξί κάθετο δοκάρι .Σ το 69ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι με τον Παπακώστα, μείωσαν σε 2-1

Εθνικός Φιλιππιάδας: Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννόυλης, Πάνος, Λέντζος, Κολιός Γ. (85΄Πάνου), Μασέτα (46΄Κολιάκης), Μπενίσκος, Γήτας, Θεοδώρου (70΄Τσακανίκας).
Πυρσός Γρεβενών: Αλεξίου, Μπόλλος, Λάλλος Π., Κυριακίδης, Λάλλος Θ., Σπηλιώτης (59΄Στεργιάννος), Μπόζιαρης, Τραυλός (67΄Τσιαρσιώτης), Παπακώστας, Δούμας, Χαραλαμπίδης (59΄Ιωαννίδης).