Αρχική

Γ’ Εθνική: Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι η Κοζάνη για το 3 Χ 3 κόντρα στη Χανιώτη στο ΔΑΚ - Το πρώτο ντέρμπι του Νομού Κοζάνης ... Ο Μακεδονικός Φούφα υποδέχεται την ΑΕΠ Κοζάνης - Συναγερμός στην Καστοριά για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με Πιερικό

 

Συνεχίζεται με την 3η  αγωνιστική το πρωτάθλημα της Γ’  εθνικής στον 2ο όμιλο.Οι τέσσερις  Δυτικομακεδονικές  ομάδες  συνεχίζουν  την προσπάθεια τους ούτως ώστε να καταφέρουν όσο το δυνατόν νωρίτερα το στόχο που έχουν θέσει.Στην Κοζάνη  υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το τέλειο ξεκίνημα  αλλά κι από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας κ. Μπαδήμας  τονίζει στους ποδοσφαιριστές του  να κρατήσουν χαμηλά τη μπάλα και τους τόνους.

Με σοβαρότητα πειθαρχία στις εντολές  και  δουλειά  να συνεχίσουν  να στρογγυλό κάθονται μόνοι τους στην κορυφή.Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο ΔΑΚ Κοζάνης την Α.Ο Χανιώτη. Το ζητούμενο είναι η νίκη και το 3  στα 3 σ’ ένα παιχνίδι που η Κοζάνη θα έχει και τη στήριξη των φιλάθλων της. Ο κόσμος της Κοζάνης έδειξε με την παρουσία του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα αποτελέσει ο 12ος  παίκτης της ομάδας στην προσπάθεια ανόδου στη SL2.  Το  πρώτο ντέρμπι του Νομού Κοζάνης έρχεται ...Ο Μακεδονικός Φούφα την Κυριακή υποδέχεται στο "Αιμίλιος Θεοφανίδης" την ΑΕΠ Κοζάνης.Ένα αμφίρροπο ντέρμπι που αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός φίλαθλος κόσμος από την Πτολεμαΐδα αλλά και από την Κοζάνη.
Ο Μακεδονικός μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών  ( μια ισοπαλία εντός και μια ήττα εκτός) σηκώνει κεφάλι και θα κυνηγήσει την πρώτη του φετινή νίκη .Μια νίκη που θα είναι μια  ψυχολογική τόνωση  αλλά και  μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη.
Η ΑΕΠ από την άλλη που  δεν κατάφερε στην δεύτερη αγωνιστική να τσιμπήσει κάτι μέσα στην Κρηστώνη  θέλει να  το κάνει μέσα στην Πτολεμαΐδα. Οι "Μπέμπηδες"   του  Ιταλού Ευγένιου Σένα, είχαν  μια πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Έδειξαν πως υπάρχουν  πολλές  δυνατότητες  κι ότι θα  κάνουν  πολλές ζημιές σε όποια ομάδα  τους υποτιμήσει.
Στην Πτολεμαΐδα  η ΑΕΠ  θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και θα   παλέψει για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα  Συναγερμός στην πόλη της  Καστοριά για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της  ομάδας της  Καστοριάς κόντρα στον Πιερικό.
Οι γουναράδες μετά τα δύο εκτός έδρας  δύσκολα παιχνίδια που είχαν και τον έναν βαθμό που έβαλαν στο σακούλι τους γυρίζουν στην έδρα τους  με  αισιοδοξία για το πρώτο τρίποντο.
Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Πιερικός αλλά από τους παίκτες του Ηλία Σολάκη  υπάρχει  πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.   Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της 3ης  αγωνιστικής Κυριακή 27/11/2022- 3.00μ.μ. Μακεδονικός Φούφα - ΑΕΠ Κοζάνης (γήπεδο Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης»)Διαιτητές:  Ρηγόπουλος, Ζουρνατζίδης, Μπέκας (Ημαθίας)  Εδεσσαϊκός – Ελασσόνα (γήπεδο Ριζαρίου) Εδεσσαϊκός – Ελασσόνα (γήπεδο Ριζαρίου)Διαιτητές:  Τικόζογλου, Φακανάς, Αγγελόπουλος (Μακεδονίας)  Σβορώνος - ΠΑΟΚ Κρηστώνης (γήπεδοΣβορώνου) Σβορώνος - ΠΑΟΚ Κρηστώνης (γήπεδοΣβορώνου)Διαιτητές:  Τσίντζας, Σφυρής, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)  Δωτιέας Αγιάς - Θύελλα Σαρακηνών (γήπεδο Νεάπολης Λάρισας) Δωτιέας Αγιάς - Θύελλα Σαρακηνών (γήπεδο Νεάπολης Λάρισας)Διαιτητές:  Γκουντέλας (Καρδίτσας) , Αλεξόπουλος (Τρικάλων), Δόδογλου (Φθιώτιδας)  Εθνικός Κεραμιδίου - Ολυμπιακός Βόλου (γήπεδο Ν. Κεραμιδίου) Εθνικός Κεραμιδίου - Ολυμπιακός Βόλου (γήπεδο Ν. Κεραμιδίου)Διαιτητές:  Μπουρουτζήκας, Μίχος, Διχρής (Λάρισας)  Καστοριά – Πιερικός (γήπεδο  Καστοριάς) Καστοριά – Πιερικός (γήπεδο  Καστοριάς)Διαιτητές:  Μαγγιώρος, Τσάντας, Παπάζογλου (Ηπείρου)  Κοζάνη -  ΑΟ Χανιώτης (ΔΑΚ Κοζάνης)Διαιτητές:  Τζάμος, Γκίτσος, Τσάγκας (Καστοριάς)  Κοζάνη -  ΑΟ Χανιώτης (ΔΑΚ Κοζάνης)Διαιτητές:  Τζάμος, Γκίτσος, Τσάγκας (Καστοριάς)  ΒαθμολογίαΚοζάνη 6Εδεσσαϊκός 4ΠΑΟΚ Κρηστώνης 4Ελασσόνα 4Εθνικός Κεραμιδίου  4ΑΕΠ Κοζάνης  3Ολυμπιακός Βόλου 3Πιερικός 3Θύελλα Σαρακηνών 2Μακεδονικός Φούφα  1Σβορώνος  1ΑΟ Χανιώτης 1Καστοριά 1Δωτιέας Αγιάς 0