Αρχική

Γ’ Εθνική: Κόλλησαν στο "μηδέν"

Θύελλα Φιλώτα - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0
Με αντίπαλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία έφτανε μόλις τους 4 βαθμούς Κελσίου, οι δυο ομάδες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.


Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με ρυθμό που δεν θα μπορούσε να… ζεστάνει τον κόσμο στις εξέδρες, το ματς της Θύελλας Φιλώτα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). 
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το μας διεξήχθη υπό θερμοκρασία μόλις 4 βαθμών Κελσίου, ενώ και ο δυνατός αέρας δυσκόλευε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των δυο ομάδων. 
Έτσι, με την μεγάλη φάση να απουσιάζει από το ματς, το σφύριγμα της λήξης ακούστηκε χωρίς να υπάρχει σκορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από το 83’ ο Εθνικός αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καραπατσιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντουγουλίδης Αν., Σιδηρόπουλος Χ. (89’ Βλαδίκας), Σιμηχανίδης (72’ Δ. Κοντογουλίδης), Σιδηρόπουλος Γ., Μπαμπάρης, Γετίμης, Θεοδουλίδης, Χαϊτίδης (57’ Ανδρεάδης), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Λιβαδιώτης, Μπαμπαγιάννης, Κοιλιάρας, Αμπραχαμιάν (46’ Πελτέκης, 90’ Δούπας), Τορμανίδης, Αγγελακάκης (76’ Καραπατσιάς), Φλώρος, Μαμούτ.