Αρχική

Γ’ εθνική: Καταγγέλλουν τον Σαρρή!

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ’ Εθνικής απ’ την στάση του προέδρου της ΕΠΟ, τον οποίον κατηγορούν για εκφοβισμό και ζητούν απ’ τον Υπουργό Πολιτισμού να στηρίξει την προσπάθειά τους για την μη αναδιάρθρωση.
Η ανακοίνωση της συντονικής επιτροπής:


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Σαρρή που αγνοεί επιδεικτικά 35 ομάδες υπερασπιζόμενος μια άθλια αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε πέρσι το καλοκαίρι για "ειδικούς" και μόνο λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Επίσης καταγγέλλουμε τον εκφοβισμό που επιχειρεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις που φαίνεται ότι τις θεωρεί "πρόβατα".
Εμείς προσπαθούμε για το καλό και την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και ο κ. Σαρρής για την εξόντωση και τον αφανισμό του. Είναι εκείνος που θέλει να διεξάγονται αγώνες χωρίς θεατές, είναι εκείνος που ναρκοθετεί κάθε υγιή προσπάθεια των Ενώσεων και των σωματείων, κάτι που θεωρούμε ασυμβίβαστο με το αξίωμα του. Διαδίδει δε ψευδώς στις Ενώσεις, ότι αν αποστείλουν σε εμάς έγγραφο που συμφωνεί με το αίτημά μας, είναι σαν να του κάνουν αντιπολίτευση.
Αυτό το έχουμε συμπεράνει συνομιλώντας με Προέδρους Ενώσεων. Εμείς απαντάμε το αντίθετο και λέμε ότι: όποια Ένωση μας αποστείλει το σχετικό έγγραφο δεν μπορεί μετά να αναιρέσει κι αυτό ίσα - ίσα είναι υπέρ του κ. Σαρρή, αν το καταλαβαίνει.
Καταγγέλλουμε επίσης, ότι ενώ μας δέχτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός και η ΓΓΑ κ. Γιαννακίδου, οι οποίοι επέδειξαν το θετικό πρόσωπο της Πολιτείας στο αίτημα μας, ο κ. Σαρρής παρά το γεγονός ότι του έχουμε εγγράφως ζητήσει δυο φορές συνάντηση μαζί του, το αποφεύγει.
Καθιστούμε σαφές προς όλους και ειδικά στους κ.κ. Σαρρή, Παπακωνσταντίνου και Τζανόπουλο ότι θα αγωνιστούμε ως το τέλος, γιατί δεν είμαστε δυο η τρεις, αλλά.... χίλιοι δεκατρείς.
Πληροφορούμε τις ομάδες που είναι μαζί μας να μην υποκύπτουν σε παραπληροφορήσεις που εσκεμμένα επιχειρούνται από κύκλους της ΕΠΟ σχετικά με την επικύρωση των βαθμολογιών και διάφορα άλλα συναφή γιατί, πρώτον επισήμως δεν έχει γίνει καμία επικύρωση από το ΔΣ της ΕΠΟ όπως επιβάλλει το καταστατικό και δεύτερον γιατί ακόμα και αν επικυρωθούν οι βαθμολογίες, αυτό είναι αδιάφορο επειδή υπάρχει η πρόταση αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, το να επικυρωθούν οι βαθμολογικοί πίνακες, ουσιαστικά αναγνωρίζει την πρόταση μας και την επιβεβαίωση και τυπικά των δυο υποβιβασθέντων ομάδων και των τριών χειρότερων βαθμολογικά που προτείνουμε στο σχέδιο μας.
Κάνουμε γνωστό ότι η τελευταία αναδιάρθρωση των Γ΄ και Δ΄ Εθνικών κατηγοριών προήλθε από νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι με τροποποίηση του νομοσχεδίου έπειτα από ΚΥΑ μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα μας ως νόμιμο από την ΕΠΟ.
Ως προς αυτή την κατεύθυνση, καλούμε τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλο, αλλά και τους Υπουργούς που από κοινού μαζί του θα λάβουν την απόφαση της δικαίωσης μας, να μας συμπαρασταθούν.